Krzysiu wrzuć na luz. Chyba poniedziałek wjechał Ci za mocnoo....tam na końcu jest emotka, chyba, że nie zauważyłeś to spoko
W pompie mam kto ile ma zegarków. Jeden zbiera na kilogramy inny ma jeden. Ważne aby się i jeden i drugi cieszył z hobby.
Nie wiem czasem czy to ja mam problemy z komunikacją czy druga strona z rozumieniem.
Ci którzy mnie znają to kumają mój żart, może te 10 czy 12 zlotów to za mało abyś mnie poznał
kornel91 napisał/a:
Piotrek dojrzałość ?? Po prostu zmiana stylu życia, może trochę przejedzenie zegarkami.
J.W.
Wiadmomo, że etap. To samo przechodzę. Raz zegarki, potem noże a następnie audio. Później koło odpala na nowo
Poszedłeś w noże ale 2 pama też kupiłeś więc zegarki chyba dalej też tylko półka cenowa wyższa
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Krzysiu wrzuć na luz. Chyba poniedziałek wjechał Ci za mocnoo....tam na końcu jest emotka, chyba, że nie zauważyłeś to spoko
W pompie mam kto ile ma zegarków. Jeden zbiera na kilogramy inny ma jeden. Ważne aby się i jeden i drugi cieszył z hobby.
Nie wiem czasem czy to ja mam problemy z komunikacją czy druga strona z rozumieniem.
Ci którzy mnie znają to kumają mój żart, może te 10 czy 12 zlotów to za mało abyś mnie poznał
kornel91 napisał/a:
Piotrek dojrzałość ?? Po prostu zmiana stylu życia, może trochę przejedzenie zegarkami.
J.W.
Wiadmomo, że etap. To samo przechodzę. Raz zegarki, potem noże a następnie audio. Później koło odpala na nowo
Poszedłeś w noże ale 2 pama też kupiłeś więc zegarki chyba dalej też tylko półka cenowa wyższa
W nożach siedzę już z 10 lat. Raz bardziej raz mniej. Teraz po 4 latach bez noży znów mi odpaliło i poszalałem
Wiesz z zegarkami mam tak, że zauważyłem , że jak się trafi na TEGO jedynego to nie trzeba nic więcej. W moim przypadku to był jeden zegarek, później doszedł PAM x2. Ale i tak noszę przez ponad 300 dni w roku tylko jeden zegarek. Nawet się nie rozglądam za innymi.
Zbieractwo nie dla mnie, choć kiedyś faktycznie miałem więcej i szanuje taki wybór.
Generalnie w każdej dziedzinie jednak wolę lepsze jakościowo przedmioty i aby ich było mniej (co w PL nie jest popularnym trendem). Lepsze często (choć nie zawsze) oznacza niestety droższe
Fazi napisał/a:
Piotrek - luz
.
.
.
....ale nudny i tak jesteś
aaa to już wiem...stary się robię to i dziwny na starość
#1000 Wysłany: 2023-02-14, 18:56
kornel91 napisał/a:
...
Póki co tylko myśł jeszcze bez PW
Nethuns, Phoibos może Deep Blue , OS fajny ale też niezbyt często noszę. Ostatnio dość często Ball na ręku
To jak się zdecydujesz to pisz PW, może akurat Nethunsa bym odkupił a żółtej tarczy obecnie nie mam
OSa też fajna, miałem niebieską ale biała też w pytę i też korci
Zdjęcia za bardzo podkręcasz i robisz ochoty
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane".......
...
Póki co tylko myśł jeszcze bez PW
Nethuns, Phoibos może Deep Blue , OS fajny ale też niezbyt często noszę. Ostatnio dość często Ball na ręku
To jak się zdecydujesz to pisz PW, może akurat Nethunsa bym odkupił a żółtej tarczy obecnie nie mam
OSa też fajna, miałem niebieską ale biała też w pytę i też korci
Zdjęcia za bardzo podkręcasz i robisz ochoty
Nic nie podkręcam akurat tylko trochę przyciemniam i delikatnie ostrość
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos