Pies czy kot?: pies
#872 Wysłany: 2015-02-02, 14:39
Zielony, srebrny albo bordowy byłyby spoko, ale nadal wole stary bezel.
Ostatnio zmieniony przez fistach735 2015-02-02, 23:27, w całości zmieniany 1 raz
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
#873 Wysłany: 2015-02-04, 22:48
Chłopaki,
Tomek pokazał link do fajnego porównania.
http://forums.watchuseek....-1485018-5.html
Ale myślę, że powinniście się odnieść do kilku rzeczy tam bo:
- są niejasności tam jakieś: z tego co pobieżnie przeczytałem to podobno dajecie gdzieś te zegarki do składania (no chyba, że chodziło o to, że prezes wysyła Svedosowi )
- podobno koperty robicie w Polsce
- nie ma z wami kontaktu (no tu akurat moglibyście się pilnować - mnie osobiście zawsze wnerwia brak kontaktu)
_________________ Skate or die!
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2015-02-04, 22:48, w całości zmieniany 1 raz
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Chłopaki,
- nie ma z wami kontaktu (no tu akurat moglibyście się pilnować - mnie osobiście zawsze wnerwia brak kontaktu)
jest już 23:27 odpowiedzieli Ci coś?
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#875 Wysłany: 2015-02-05, 00:42
No właśnie ten opisywany brak kontaktu mnie poruszył trochę, zastanawiałem sie nawet czy wspominać tu, ale w końcu nie jestem miszczem pijaru więc co się będę kłopotał
No i te lokalnie wytwarzane koperty mnie tez ciekawią
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Ostatnio zmieniony przez goTomek 2015-02-05, 00:43, w całości zmieniany 1 raz
ale chłopaki przecież nieraz informowali, że kontakt jak najbardziej jest, natomiast niestety mają problemy ze swoją stroną i niektóre zapytania do nich w ogóle nie docierają i nie widzą o tym, że ktoś w ogóle coś wysłał . Oczywiście jeśli dobrze zrozumiałem...
Ponoć pracują nad tym...