Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19098 Skąd: TST
#796 Wysłany: 2015-12-12, 17:05
Ten grawerowany Millgaus kosztuje $16 000 a bez upiększeń tylko około 6k więc grawerka jako taka wychodzi $10 000.
Za tę cenę na pewno znajdziesz grawera który upiększy Ci tego, kupionego za 2 tysiące złotych polskich, Tissota i to według własnego życzenia
W tłumaczeniu się będzie,że się ręka onemu Miszczowiomskła
Zwykłą szlifierką przeciętny ślusarz z epoki Peerelu by lepiej wyszlifował tą puncę firmową rolexa.
Cepelia to przy tym wykonaniu może być tylko i wyłącznie komplementem , w dodatku nie zasłużonym.
Syf ,kiła i mogiła.
Zegarek naręczny Panie i Panowie ,jest czymś na tyle małym,że każdy niedorobiony szczegół natychmiast wpada w oko . Ten akurat model jest zrobiony na tzw : odpierdolll . Mówię tu tylko o kopercie, oraz koronce. Koronka wygląda na taka,która wyszła z łazienkowej galwanizerni. Biorąc pod uwagę cenę tego zegarka , doznałem szoku... Szoku przez duże S . Nie interesuje mnie tu grawer reszty,bo ten ewidentnie jest maszynowy, widać to doskonale w zestawieniu z okolicami koronki ..
Za wszechobecne CNC płacić tyle kasy? W dodatku spieprzone?
Jestem na nie ... a kto chce nosić ,niech nosi .
Szymon [Usunięty]
#807 Wysłany: 2015-12-14, 09:32
Sylwek napisał/a:
Nie interesuje mnie tu grawer reszty,bo ten ewidentnie jest maszynowy, widać to doskonale w zestawieniu z okolicami koronki ..
Pomógł: 5 razy Wiek: 50 Dołączył: 26 Wrz 2012 Posty: 1308 Skąd: NGC 7293
#809 Wysłany: 2016-04-06, 19:28
Dla zasady. W końcu to wydarzenie Basel 2016. Tudor Heritage Black Bay 36. Nowe oblicze tego co już było i się sprawdziło. Pensja zachodnia 2500€. U nas niestety wciąż nieprzystająco do zarobków klasy średniej.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 42 razy Wiek: 44 Dołączył: 17 Mar 2013 Posty: 9239 Skąd: Piekło
#810 Wysłany: 2016-04-07, 18:37
Mzeg, prezentowany Tudor to tegoroczne objawienie (prócz Bulovy Curv i Citizenia Satellite-Wave-World-Time-GPS-CC3020-57L-10) targów. Dla mnie BOMBA i w końcu rozmiar właściwy.
_________________ Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą