Pomógł: 12 razy Wiek: 50 Dołączył: 27 Maj 2011 Posty: 3763 Skąd: Poznań
#76 Wysłany: 2012-01-10, 17:02
Do mnie też zawitał, choć już niemal byłem pewien, że wojak zaginął w akcji
W tym z zieloną tarczą mam to samo co m1bielsko, czyli tak jakby odlew się trochę powylewał na boki
Co ciekawe - jednocześnie kupiłem droższego chyba o 1 czy 2 funty wojaka z tarczą całą pokrytą lumą, z napisem Orkina, nieco jaśniejszą kopertą i uwaga podwójną datą - i tam odlew jest całkiem dobry... Fajnie świeci taka cała tarcza w lumie, choć nie za długo
Aha, przy okazji pomieszali wszystko z paskami, czyli przyszło zupełnie inaczej niż w zamówieniu
_________________ hrg.pl
Ostatnio zmieniony przez Dominik 2012-01-10, 17:03, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies
#79 Wysłany: 2012-03-24, 21:55
Zakupiłem w grudniu by zobaczyć czy przyzwyczaję się do noszenia zegarka, bo od kilku lat tylko komórki używałem jako wskaźnika czasu.
I nie jest on taki fajny jak o nim w tym temacie piszą. Koperta nie jest ze stali. Koronka też nie. Chyba że jest to "złota" stal. Najciekawsze jest to, że potrafi stanąć na kilka godzin, a później jak gdyby nic ruszyć. Na stawanie pomaga pokręcenie koronką. (może to automat z nakręcaniem i stopsekunką?) Czyli może pełnić tylko funkcję bransolety na nadgarstku, bo do mierzenia upływu czasu to on się nie nadaje.
Na zatoce pojawił się w wersji różowej.
Ostatnio zmieniony przez Zsim 2012-03-24, 21:55, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 12 razy Wiek: 50 Dołączył: 27 Maj 2011 Posty: 3763 Skąd: Poznań
#82 Wysłany: 2012-03-24, 23:18
Prawidłowe podejscie
_________________ hrg.pl
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#83 Wysłany: 2012-03-25, 00:41
Zsim napisał/a:
Dowiedziałem się, że dobrze jest nosić zegarek.
dawniej bohaterscy Rosjanie nosili po kilka zegarków
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
CornCobbMan Właściciel Pola Ryżowego porwany obłędem...