Pies czy kot?: pies Pomógł: 5 razy Wiek: 37 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3547 Skąd: Warszawa
#76 Wysłany: 2010-11-17, 17:14
Za 60 zet + poczta
Arek [Usunięty]
#77 Wysłany: 2010-11-17, 17:16
No dobra, ale kupił ktoś w końcu tego Tao?? Bo temat z czerwca, same ochy i achy, "ja biorę", "ja też biorę" "ja już bym miał" "ja nie biorę, ale bym brał" a zegarka ni chu chu... nie widać
Pomógł: 25 razy Wiek: 53 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 7497 Skąd: Zielona Góra
#82 Wysłany: 2010-11-19, 08:12
Nie sfociłem bo nie rozwinąłem z folii... Sprawdziłem tylko czy jest w środku...;-)
Roscosmos [Usunięty]
#83 Wysłany: 2010-11-19, 09:14
Mojego wczoraj dopiero wysłano ....może wstrzymajcie się z robieniem zdjęć
Uwielbiam ten moment kiedy do końca nie wiem jak zegarek wygląda w realu ( tylko rendery) odpakowuje z wypiekami na mordzie kolejne zwoje toksycznej chińskiej folii bąbelkowej....i ukazuje się ten widok....ehh
Nie chciałoby się któremu nagrać krótkiego filmiku ? Ogólnie nie przepadam za kwarcokami ale ten bym rozważył tylko chciałem zobaczyć jak to wygląda live z skaczącym sekundnikiem.
Mam pytanie, jeśli już było to proszę wybaczyć.
Jak jest z wodoszczelnością w tym TAO bo niby ma te 3 atm, ale można w nim pływać czy lepiej nie próbować i te 3 atm bardziej chronią od zachlapania?