Ze względu na łamanie języka podczas spotkań forumowych prosiłbym administrację o zmianę nicka na Michał... Taki mam na kizi i nie wiem dlaczego tutaj jest inny. Jeśli nie da się wstawić znaków specjalnych to niech chociaż będzie to: Majkel . Ułatwi to zapamiętanie nicka na spotkaniach.
Sprawdzałem oba i nikt takowych nie ma.
Ostatnio zmieniony przez Majkel 2013-04-20, 16:57, w całości zmieniany 1 raz
Przy rejestracji sadziłem ,że "użytkownik" to moje imię i nazwisko i tak wpisałem.
Proszę o zmianę na nick Gong , ponieważ nie było moim zamiarem udostępnianie mojego imienia i nazwiska.
#640 Wysłany: 2014-07-27, 10:33
ponieważ w życiu pewne są tylko zmiany to i na zmianę nicka nadszedł czas...bardzo proszę szanownych Adminów o usunięcie mi tego cholernego "h" z nazwy przy zakładaniu konta poprostu "mapet" nie było możliwe, ale teraz, licząc na wyrozumiałość Szefów, mam nadzieję, że uda się to zmienić
EDIT
dzięki!!
Ostatnio zmieniony przez mapet 2014-07-27, 10:41, w całości zmieniany 2 razy
Pies czy kot?: pies
Wiek: 66 Dołączył: 03 Lut 2011 Posty: 14654 Skąd: Warszawa
#643 Wysłany: 2016-12-21, 13:19
Szymon napisał/a:
Poprosiłbym o przywrócenie mojego stareg nicka
Lepiej się zastanów
diver [Usunięty]
#644 Wysłany: 2017-05-23, 11:01
poproszę o zmianę nicka z diverofobia na diver (nick jest wolny, a ja nie chcę już przytyków do moich fobii
choć nigdy nie odmawiałem walki i tak moi nieliczni koledzy nazywają mnie diver, może być też Darek , pozdrawiam