Machu, tak naprawdę, naprawdę najważniejsze jest , jak był ułożony szablon. Jeśli odpowiednio do linii włókien, to nie będzie się kręcić czy rozciągać.
Santino, nieważne. Takie tam
Dobra, nie to forum. Koniec dyskusji, może do następnych
Nosi się bardzo wygodnie. Pranie tak za tydzień, bo dopiero dwa dni na grzbiecie, to po co niszczyć
Pani krawcowa za 10zł skróciła elegancko o 8 centymetrów i teraz przy wzroście 187cm moja XXL już nie wygląda jak komża
Podziękowania dla sprawców. Czekam na Takataka'ę.
Rozmiarówka faktucznie jest lekko zawyżona - na mnie slimowane L jest ok
Nosilem t shirt i polo.
T shirt super się nosi i po praniu ok.
Polo trochę oszukana rozmiarówka bo moje XXL tez na mnie za duże a dzisiaj po praniu się zobaczy ale dość mocno rozciągliwa będzie.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14435 Skąd: Gliwice
#639 Wysłany: 2018-07-27, 07:08
Moje straciły po praniu jakieś 4 cm długosci - dalej są dłuzsze od innych ale juz nie wyglada to źle, nad skróceniem u krawcowej dalej myślę....
Pies czy kot?: kot Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2015 Posty: 2946 Skąd: Warszawa
#642 Wysłany: 2018-07-27, 08:58
Odebrane, pierwsza inspekcja pozytywna. Dzięki dla organizatorów
Jutro założę to napiszę jak się nosi.
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19098 Skąd: TST
#644 Wysłany: 2018-07-27, 17:09
Koszulki polo 3XL (mua ma 188cm i 118kg) są na mnie idealne, po prostu mój rozmiar.
Nie zauważyłem też, żeby były za długie Owszem, są długie ale proporcjonalne a jak się upierze to na pewno nie będą za krótkie, jak nieraz mi się zdarzało z różnymi innymi.
Bawełna "mięsista" i powinna się dobrze nosić.
Za to t-shirty XXL są zwyczajnie za ciasne, gdyby mieli te 3X ale nie było...
Będą do noszenia pod koszulę i dobrze w sumie się stało, że zgłosili sie chętni na polo bo to z nich jestem w pełni zadowolony.
Jak projekt TAKATAKA wypali to też ze dwie sobie zamówię, polówki ofc.
Santino