Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 55 Dołączył: 09 Wrz 2010 Posty: 272 Skąd: matecznik LSD
#62 Wysłany: 2012-01-04, 19:50
Blaz napisał/a:
Szkoda, że dekla też nie zrobili na PVD.
Dekla w PVD nie robi NAWET Panerai Od prawie roku noszę codziennie BigMako ... jest świetny, za rewelacyjną cenę, ale... czas na zmiany (... zawsze), bo BigM to średnio ciężki, ale kajdan... Zgadzam się - z różnych względów- z Blazem: max to jednak 42mm, nazwa Ray to, w/g mnie, bardziej pasuje własnie do BigMaka ( szczególnie z branso jest taki... płaszczkowaty..) , nowy Ray ( bardziej aka new Mako) kojarzy mi się z Pro Saturation 300m, na własny użytek nazywam go MiniPro . W/g mnie bardzo udany projekt, zresztą na chyba orientusa wersja blue obecnie wyprzedana, to swiadczy o popularności... zardz
zresztą na chyba orientusa wersja blue obecnie wyprzedana, to swiadczy o popularności... zardz
Albo ze bardzo mala pierwsza partie dostali
Ten niebieski ma taki fajny odcien, ze mnie to nie dziwi - mam dwa Male Mako i jedno duze - pomarancza fajna, ale niebieski chyba jednak jeszcze fajniejszy