Nie czytałem bo nie mam czasu na 19 stron - ale zasadniczo na pierwszych dwóch nie zauważyłem objawów wojen kiziowych, ergo, dalej też ich nie ma. Adi nie mówi także po niemiecku - więc to sporo tlumaczy
Cytat: zrobilbys nam jeszcze pare fotek? To szczotkowanie to prawdziwe czy naklejka?
Odpowiedz: nie mam jeszcze zadnego porzadnego makro-obiektywu, ale mam nadzieje, ze dasz rade zobaczyc, co cie interesuje.
Szczotkowanie albo jest prawdziwe, albo swietna naklejka.
Się głupio pytacie, sprzedawco Svedos Przecież wiecie, że Dyrektor nie kala swego lica rumianego mową plugawą nacji obcych On tak może ogólnie, pogadać o wszystkim - ale jak przyjdzie do czego, to jest maulhalt albo Google Translator
Ostatnio zmieniony przez 2011-12-16, 12:50, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez rybak 2011-12-01, 20:01, w całości zmieniany 1 raz
Spam [Usunięty]
#73 Wysłany: 2011-12-01, 20:30
Sądzę że temat jest ciekawy. Myślałem że germanie będą psioczyć na małe żółte łapki, ale oprócz dyskusji o mniejszych czy większych odchyłkach sam jestem zdziwiony, bo kontrast między tym co czytałem na kizi a tu jest ogromny jak mur chiński. Jak by się zagłębić to parę kwiatków by się jeszcze znalazło, ale rzeczywiście Adi chyba tam nie dotarł
Sądzę że temat jest ciekawy. Myślałem że germanie będą psioczyć na małe żółte łapki, ale oprócz dyskusji o mniejszych czy większych odchyłkach sam jestem zdziwiony, bo kontrast między tym co czytałem na kizi a tu jest ogromny jak mur chiński. Jak by się zagłębić to parę kwiatków by się jeszcze znalazło, ale rzeczywiście Adi chyba tam nie dotarł
Tam temat...
A zauwazyles, ze temat jest w - calkiem sporym - dziale "Uhren aus China"...?
Ostatnio zmieniony przez rybak 2011-12-01, 21:25, w całości zmieniany 1 raz
Spam [Usunięty]
#75 Wysłany: 2011-12-01, 21:27
rybak napisał/a:
Spam napisał/a:
Tam temat...
A zauwazyles, ze temat jest w - calkiem sporym - dziale "Uhren aus China"...?
I bynajmniej nie jedyny?
To nie jest "forum" przysklepowe.
Baa Temat nie jeden. A przede wszystkim nie ograniczają się do wschódorientseikoetc.
Ostatnio zmieniony przez Spam 2011-12-01, 21:29, w całości zmieniany 2 razy