Cześć wszystkim, by nie zakładać kolejnego tematu, zapytam tu: czy nie ma żadnej możliwości określić w którym dziesięcioleciu zegarek był wyprodukowany, mój numer zaczyna się od 5 ale nie wiem czy to 2015, 2005, czy 1995 a może były jakieś zmiany w wyglądzie
Dzięki, kupiłem nówkę wyszło, że ma 10 lat ale chyba nie ma to jakiegoś praktycznego znaczenia np. smar wysechł czy coś. Nie był noszony, pewnie leżał w magazynie, rdzy nie widać
Mała weryfikacja (strona przestała działać) ale i tak dekady nie da się określić bez rozkręcania, tak się dowiedziałem, mniejsza z tym, chcę się pochwalić dziwnym zjawiskiem.
Otóż zegarek chodzi bardzo dokładnie, tzn. w nocy, leżąc na deklu przyspiesza do rana 2 sekundy a w dzień 2 gubi, więc wcale go nie trzeba ustawiać. Leżąc w nocy na szkle przyspiesza 3s a na boku +1s. Chronometr.
Ostatnio zmieniony przez maryoosh71 2015-12-04, 21:43, w całości zmieniany 2 razy