Hehehe
Po dęblińskiej wpadce wreszcie uczą sie siwzografii
W zasadzie to jedyną zmiana jest fakt, że od dęblińskiego SIWZu róznią się zmianą podejścia do problemu opisu prrzedmiotu zamówienia, i jest tak, że ma być nie gorszy niż ten Citizen, w tym mieć funkcje : i tu następuje litania KOMPLETNIE nieprzydatnych dupensznytów któe sobie któryś tam zażyczył i kazał przepisać. W Dęblinie były tylko cechy, i jednoznacznie wskazywały na tego Citka
Ale to jest i tak nic - zeszłoroczne przetargi dla największych w kraju instytucjonalnych odbiorców zegarków były do uwalenia w zasadzie wszystkie, ale najbardziej mnie rozczulił taki, w którym kryterium wyboru była osiągnięta punktacja, na którą składały się : estetyka koperty z wagą 50%, oraz estetyka i czytelność tarczy, z wagą 50% Kropka. Piękne
Pies czy kot?: pies Pomógł: 11 razy Wiek: 77 Dołączył: 18 Cze 2010 Posty: 1873 Skąd: WOT
#71 Wysłany: 2011-10-21, 09:52
Kloss to był bohater polskiego serialu TV (strasznie naiwnego, doskonale zagranego, często zgodnie czy wbrew woli autorów komicznego i przez to wszystko kultowego). Jeśli w swoim poście masz na myśli zegarek "Projekt Kloss" to jest pomyślany i (niezmiernie powoli) realizowany z pełną świadomością statusu "Klossa" jako "ruskiego szpiona" z tej filmowej "rzeczywistości" (koperta jest fałszywie niemiecka wojskowa, w środku precyzyjny ruski mechanizm a wskazówki mają być z Moskwy a wszystko razem anachroniczne, jak ten serial), a jeśli chodzi Ci o to, że napisałem o Klossie per "Polish spy" to nie miałem zamiaru tłumaczyć Angolom zawiłości polskiej historii współczesnej, a zresztą jak widać w jednym z ostatnich odcinków "jest" on majorem w ludowym bo ludowym ale WP.
_________________ Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2011-10-21, 14:04, w całości zmieniany 2 razy
Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
Pomógł: 99 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 15379 Skąd: że by...