Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#63 Wysłany: 2010-03-05, 13:30
Taki Doxa look musi kosztować i basta, z tym że ja bym wolał tą Doxe kwarcową którą można kupić w Złotych Tarasach 1,3 k w sklepie , ale można wyrwać taniej (pomrańczka z PVD lub w stali ).
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#65 Wysłany: 2010-03-05, 14:24
Chyba czas skończyć to bateryjkowe szaleństwo, to porządne forum , gdzie jest jakiś admin,........eh zapomniałem że i jeden i drugi to bateryjkarze, jeden od zawsze drugi o kilku dni
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#70 Wysłany: 2010-03-05, 14:42
Nie zegarków, tylko elektrycznych urządzeń służących do odmierzania czasu, zegarek to wujek Spinneros ma dzisiaj na nadgarstku, to takie z metalowymi kółkami w środku i kółeczkiem na srężynce
I przyznam się ostał mi się ostatni kwarcok, z którym nie wiem co zrobić
Małemu nie oddam, bo to atlanitic, chyba dziś go obfocę i wstawię na podmiankę
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#74 Wysłany: 2010-03-06, 02:04
Troszkę odbiegnę od tematu głównego, pozostając w jego okolicy. Ostatnio zachciało mi się posiąść jakiś zegarek naszpikowany wieloma, w większości do niczego niepotrzebnymi funkcjami typu jakiś termometr, barometr, pulsometr itp. Chodzi o model zegarka cyfrowo - analogowego. W oko wpadł mi w pierwszej kolejności znany chyba Wam wszystkim CITIZEN JY0000-53E Skyhawk Atomic Time Eco-Drive Jakie są Wasze opinie nt w/w łocza
Dodam, żeby uprzedzić ewentualne rady, NIE PODOBAJĄ MI SIĘ G-SHOCKI. Ani, ani. Mierzyłem kilka razy, protreca kolegi nawet dziś - to nie to.
Mua ma jedną generalną uwagę, że w rzeczonym, jakże zacnej marki i ciekawej technologii zegarku znanej z doskonałej jakości produkcji prowinencji brakuje tylko, by na tarczę nasrać i wpuścić węża
Zdanie długie, ale mam nadzieję że oddałem w nim wszystkie emocje