prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#61 Wysłany: 2015-02-05, 20:38
Ale to akurat były domniemania recenzenta a nie tłumaczenie Chrisa od L&H.
Z drugiej strony bieguna: dziś widziałem w najdroższej galerii handlowej w Łodzi (VAT, sklep stacjonarny i Polska) pięknego Zeppelina z miytą 82 w wersji top ( pasy i ażurowy wahnik). Naprawdę ładny.
Jeśli nawiazujesz do cen mechanizmów, to była wypowiedź docvaila - czyli Chrisa Vaila od L&H.
#63 Wysłany: 2015-02-05, 20:56
Każdy ma swoje pomysły na pijar, że nie zawsze zgodne z prawda to tez wiadomo nie od dziś
Ja tam nie wierzyłem wcale, że chińskie seiko NH35 jest droższe, wręcz przeciwnie, zawsze domyślałem się, że to taniocha
Niemniej akurat Orthos mi sie podoba, co z tego, że z gotowych części. Ale za taką cenę i przy takim obecnie kursie $ to sorry, za 320 bym wziął
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#64 Wysłany: 2015-02-05, 20:59
Muszę jeszcze raz przeczytać to porównanie. Wydawało mi się, że ktoś pisał zarówno o LH jak i o GG w osobie trzeciej.
Wypowiedzieliscie się w tamtym wątku?
On nie jest chińskie Tomek, fabryka jest w Malezji.
Zabawa polega na tym, że jeszcze niedawno TMI oznaczało wersję japońską i malezyjską - mogłeś je odróżnić. Teraz część jest znakowana, część nie jest. Taka ciekawostka
prezesso napisał/a:
Wypowiedzieliscie się w tamtym wątku?
Z wypowiadania się wszędzie i na każdy temat wyrasta się po dwóch ratach kredytu hipotecznego
infectedcontrol napisał/a:
No ale wiesz ... jako ze robicie sobie koperty sami, to i macie taniej
Prostowaliśmy to już dwa razy, oficjalnie. Nie ma sensu robić to piąty, siódmy i dziewiąty, bo za piętnastym i tak ktoś to powieli
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2015-02-05, 21:16, w całości zmieniany 2 razy
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#66 Wysłany: 2015-02-05, 21:22
ALAMO napisał/a:
prezesso napisał/a:
Jeśli nawiazujesz do cen mechanizmów, to była wypowiedź docvaila - czyli Chrisa Vaila od L&H.
A rzeczywiście, zwracam honor...
Trochę śmiesznie, w stylu: nie znam się to się wypowiem
Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Wiek: 44 Dołączył: 30 Lip 2012 Posty: 777 Skąd: Maryland, USA/Płock
#67 Wysłany: 2015-02-05, 21:51
ALAMO napisał/a:
Tego prawdę mówiąc nie wiem, bo też niespecjalnie miałem kiedykolwiek potrzebę się im przyglądać. Po pierwszym zakupie L&H, gdzie na pięć dostarczonych pięć miało wady - a kolega Vail nie potrafił zrozumieć że zegarki zostały sprowadzone legalnie, z opłaconymi daninami, i żeby je mu odesłać na wymiane muszę zrobić procedurę celną i on musi wysłać je z powrotem oficjalnie - dałem sobie spokój.
No tak, po co kopac dziure, jak dziura nie jest potrzebna Moze jesli chodzi Orthosa, to tak nie widac bo omegowy bezel to zakrywa, ale juz w Cerberosie widac calkiem calkiem
Fazi
_________________ InfectedControl a.k.a. Dawid
Ostatnio zmieniony przez infectedcontrol 2015-02-05, 22:21, w całości zmieniany 2 razy