No i w końcu jest u mnie Wstyd się przyznać ale jeszcze nie miałem w rękach produktu GG
Pierwsze wrażenie piękny AR, świetnie to wygląda. Bezel strasznie chodzi ale nie trzeba kręcić przecież to desk diver
Pomarańczki nie miałem w ręku ale w szaraku wachnik chodzi dość cicho wydaję mi się, że głośność zbliżona do X-winda. Tarcza bardzo ładna niejednolita ciemniejsza na brzegach. Kajdan na mój nadgarstek idealny więc pewnie tak cały tydzień będzie noszony waga też solidna Duże ogniwa więc cieszę się, że dopasowała się do mojego nadgarstka.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Dorian06, dzisiaj dotarł to we wtorek odeślę Daj ponosić Zdjąłem M-force i ten na ręku i na bransolecie wydaję mi się cięższy niż moja Festina ćwierć kilo. Muszę w domu zważyć ile na bransolecie. Przy tej wadze koronka ryje nadgarstek
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Pies czy kot?: kot
#600 Wysłany: 2014-01-21, 17:10
Dorian06, a widzisz nie pomyśłałem straszne zamieszanie było z tą przesyłką bo aż 3 kumotrów przed kornelem się wykruszyło, i powiem szczerze że jak zobaczyłem że podaję dane do wysyłki to nie patrzyłem dalej na liste
Ale tym samym Otago będzie miał prawie 1k km więcej na liczniku:) nie ma tego złego