_________________ Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
ini [Usunięty]
#47 Wysłany: 2011-06-26, 20:53
BFS tak ale ja pisałem o SRP043
ini [Usunięty]
#48 Wysłany: 2011-07-22, 17:22
Wyszło jak wyszło... zegarek jednak kupiłem i na szczęście nadal uważam, że jest świetny
W rzeczywistości indeksy na bezelu i tarczy całkiem sympatycznie się komponują i ogólne wrażenie jest moim zdaniem rewelacyjne. Zegar mimo sporych rozmiarów i masy jest całkiem wygodny, mechanizm w ciągu ostatnich 48h zrobił +8 sek. - więc też bardzo dobrze.
Blaza nie ma co słuchać przy planowaniu własnych zakupów, bo on jest nikompatybilny z modelami, z którymi jest kompatybilna większość populacji Ziemi
Sumo mnie osobiście zadka nigdy nie urywał, ale koperta jest świetna, wygodna, i dobrze wykonana.
Woytec, nie słuchaj paskowych zboków , 20mmw sumo to perfekcyjne rozwiązanie. Bierz bez wahania, będziesz Pan maksymalnie zadowolony. Jak przestaną sumo robić, będzie bardziej kultowe niż samuraj