Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#46 Wysłany: 2010-10-29, 22:59
przestaly mnie pociagac zwykle dziurki, czekam na strawna turbinke w stali, ale ten zegarek mnie pociaga. Mam tylko obawy, ze mechanizm od strony tarczy jest kiepsko wypolerowany. Mam wrazenie, ze na zdjeciu widac jakies wzery czy niedorobki a to moze psuc efekt. Ktos wie co to za mechanizm?
Spoko spoko bez obaw...ja się tylko rozglądam....u mnie musi być love od pierwszego spojrzenia (a tu nie było) : )
Poza tym mam już zegarkowe plany więc nic extra raczej nie planuję...
No to teraz może odetchnąć : )
A ten ostatni bardzo sympatyczny. Fajnie od dupy strony zrobiony również.
Zacząłem kopać w poszukiwaniu tego zegarka. Tego nie znalazłem ale proszę oto co jest na jednej ze stron produktów ...
TAO-T001WD.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#58 Wysłany: 2010-12-30, 12:56
Eeeech, ręce i nie tylko mnie już opadają jak czytam te TAOistyczne dopiski.
SWISS REGISTERED tą razą
No i po ki ch...? Fajne zegarek, na automatycznym tourbillonie ... a może karuzelu. nieważne. Grunt, że się kręci i udany stylistycznie (choć pewnie znajdziemy inspiracje). Pierwszy, na którym mogli napisać TOURBILLON i by wystarczyło. Ale nie. Kińcyk spojrzał sobie na małego swojego małego i powiedział "Oooooo Szwajcar to ma większego małego więc se powiększę też bo to dodaje powagi, wzmaga szacunek i inne doznania". No i przybił pieczątkę Słisredżisterd.
I za ten durny napis to już kolejne TAO, które nie trafi do mojego chińskiego wiaderka.