Znajdujesz się nad krawędzią przepaści
Ale My tutaj, cały kolektyw, od Klonu Prezesa aż po ostatniego Kulisa pomożemy ci uczynić WIELKI KROK NAPRZÓD
Kup sobie drugi zegarek
Pies czy kot?: kot
#51 Wysłany: 2010-10-15, 12:32
Dajcie spokój, to tak ze mną źle? Bo ja właśnie dwie Strieły kupiłem, znaczy się zamówiłem dwie żeby sobie białą obejrzeć i ewentualnie odesłać i kurde nie byłem w stanie tego zrobić Więc zostałem z dwoma zegarkami i wcale się z tego powodu nieszczęśliwy nie czuję
Pies czy kot?: kot
#55 Wysłany: 2010-10-15, 13:43
Już wyjaśniam, bo widzę że jakieś nieporozumienie tu się wdało.
Striełki nie są stare tylko nowe, na Poljocie 3133, w jedynie słusznym rozmiarze 38 mm i z jedynie słusznymi wskazówkami z chorągiewkami. Jedna biała, druga czarna, co tu pokazywać, szczególnie w świetle dyskusji nt. ich pochodzenia
Ale żeby nie było że wychodzę na aspołecznego typa to pogrzebię w zdjęciach które robiłem zaraz po odbiorze paczki i może znajdę z jedną czy dwie fotki dające się pokazać publicznie - nie oczekujcie jednak zbyt wiele, jak widzę co i jak ludzie pokazują w stosownych wątkach to czuję się o, taki malutki. Sprzętu do foto chwilowo nie posiadam, a kalać Striełek zdjęciami z telefonu nie mam zamiaru.
Mogę prosić o czas do wieczora?