Marek, zaprawde podziwiam twe wnioski z obserwacji otaczajacego świata.
Są żywym dowodem na twierdzenie, że jeśli fakty przeczą teorii - to tym gorzej dla nich.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#48 Wysłany: 2017-12-10, 17:22
Maras napisał/a:
czymś prawie identycznym
Pokaż mi tu jedną różnicę, poza logo
To jest nic innego, jak kradzież cudzej własności i czerpanie z tego korzyści.
Ten zegarek to nie hommage czy inspiracja tylko kopia 1:1 pod inną marką. i tego nie akceptuję.
A Graala można sobie poszukać na miarę swoich możliwości i powoli dążyć do niego. A nie samemu się oszukiwać albo iść na skróty.
Adibos nigdy nie będzie Adidasem
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2017-12-10, 17:23, w całości zmieniany 1 raz
Mój burak umarł, gdy kupiłem kiedyś e-papierosa uznanego producenta. Nie mogłem się potem doprosić o sprzedaż istotnych części zamiennych i zanabyłem kopię(klona, podróbę czy jak komu pasuje) od żółtego przyjaciela, w celu dopasowania tych elementów do oryginału. Niestety, albo i stety, podróba okazała się 10-krotnie tańsza i lepiej wykonana. I jak tu żyć, Panie Premierze .
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29457 Skąd: KrK
#56 Wysłany: 2017-12-10, 20:56
Jak mua burak nie rusza, tak w przypadku Seiko bym nie dał rady. DB z ich SKX jest tego najlepszym przykładem. Niby lepszy od oryginału ale jednak nie.
Maras, znam kilku takich.