Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#46 Wysłany: 2010-09-02, 20:23
Tomirek,ta Twoja sicura ma zakrecana koronke?Widze,ze jest z tego samego okresu co moj Aqua Pilot.Ponadto,nie zdziwilbym sie,jesli w Twoim siedzi podobny mechanizm jak w moim.Pamietasz jak kiedys identyfikowalem Ci sicure world time?Tam byl bettlach ;P
Nie jestem jednak pewien,czy byly 23 kamieniowe automaty EB.
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Na jakimś forum zegarkowym (WUS albo GMT, już nie pamiętam) ktoś sugeruje, że na nim wzorowana była ta Amfibia - AMFO GRALL.
Faktycznie podobieństw można się doszukać.
_________________ The future will start tomorrow, not today.
Pomógł: 19 razy Wiek: 56 Dołączył: 13 Lut 2011 Posty: 6105 Skąd: W.
#56 Wysłany: 2011-02-24, 13:28
Przecież nie twierdzę, że to coś złego. Zamiarem było/jest przekazanie informacji.
Na pewno można się doszukać wielu podobnych zegarków z różnych krajów.
A kto od kogo ściągnął design, czy tez tylko się wzorował średnio mnie interesuje.
Moją "Amfę" i tak kocham mimo, że spieszy paskudnie. Dzięki temu nie spóźniam się
_________________ The future will start tomorrow, not today.
Przecież nie twierdzę, że to coś złego. Zamiarem było/jest przekazanie informacji.
Zabawa polega na tym, że w zasadzie to są wszystko takie bajdurzenia w stylu : kto wynalazł ogień Ja wiem tyle - że nie ja Potem się internetowi tytani mogą popisywać kto ma większe internetowe muskuły, i która prawda jest mojsza - a tak naprawdę, to żaden z nich nie pracował w zespole projektowym Wostoka, i nie ma zielonego pojęcia czy na dane rozwiązanie wpadli sami, czy podpatrzyli. Ale wszyscy swoich pozycji są gotowi bronić - jak socjalizmu