Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19112 Skąd: TST
#3530 Wysłany: 2024-08-20, 15:03
Takie przyszło
Cóż z tego, że mi się podoba jak za krótkie
Edit
Już OK, okazało się, że w etui, w takiej sprytnej kieszonce dołączyli dodatkowe dwa linki.
Akurat.
Odpowiedzieli na maila momentalnie i już założone
Edit
Już OK, okazało się, że w etui, w takiej sprytnej kieszonce dołączyli dodatkowe dwa linki.
Akurat.
Odpowiedzieli na maila momentalnie i już założone
Wiedziałem, że taką weźmiesz. Bardzo mi się podoba
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19112 Skąd: TST
#3539 Wysłany: 2024-08-25, 12:20
Szymon napisał/a:
Woytec napisał/a:
Za to ja lubię bransoletki więc zegarek nie ma tu wiele do powiedzenia
JA też lubię i mam dużo zegarków na bransoletach. Ale nie ten
Szymon, bardzo szanuję Twoje zdanie i Twój gust zegarkowy i nieodmiennie podobają mi się Twoje zakupy
Być może na pasku ten model wygląda bardziej 'koszulowo" ale jak napisałem, bardzo lubię bransolety.
Ryżowa wydawała mi się niezbyt odpowiednia, bardziej chyba pasuje do jakiegoś dużego divera, zresztą co ja tam wiem?
Natomiast ta płaska pasuje mi (i jemu, zegarkowi) jak ulał i tego się będę trzymał