Pies czy kot?: pies Pomógł: 3 razy Wiek: 37 Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 1151 Skąd: Azjatycka Warszawa
#3511 Wysłany: 2024-03-20, 15:37
To po prostu kopia Pelicase 1150 chyba z dobrze wyciętym wnętrzem. Niby made in germany, na amazonie taniej niż bezpośrednio u producenta (u nich na stronie 129euro, amazon 420 PLN). Mc-cases
Pies czy kot?: kot Pomógł: 42 razy Wiek: 47 Dołączył: 01 Paź 2011 Posty: 4536 Skąd: Dubland
#3523 Wysłany: 2024-07-04, 18:30
Prawdopodobnie najdroższe Nato jakie kupiłem. Z wysyłką, mytem itp to mógłbym chyba celować w firmowe paski Omegi.
Ale do rzeczy. Ostatnio wpadł mi w ko Sosab siedzący samotnie w kącie wiaderka. Zastanwaiałem się czemu go w zasadzie nie noszę i wyszło mi, że bez okularów srebrna wskazówka godzinowa zlewa się z tarczą i ni cholery nie jestem w stanie odczytać godziny.
Tak więc po drobnej kuracji - godzinowa machnięta czarną emalią, a końcówka grota "GMT" cyknięta na czerwono. Po ubraniu w nowe porcięta - dostał nową szansę.
Pozdrawiam
Eryk
_________________ We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.