Pies czy kot?: kot
#331 Wysłany: 2014-10-02, 18:48
Daito, Może w sobotę poczta działa ale paczków nie biorą do sortowni w każdym bądź razie Pat wczoraj przyniósł. Zegarek od przedpołudnia chodzi jak ta lala. pewnie się od wczoraj dobrze nie nakręcił
[ Dodano: 2014-10-06, 18:32 ]
Batory poleciał na regulację do ZG
W końcu do mnie dotarł, oczywiście WER Warszawa sobie żarty robi (już kilka ostatnich paczek) i zamiast od razu po nieudanym doręczeniu zostawić na mojej poczcie to paczka wracała na WER jak w końcu zostawili na poczcie to nie raczyli wrzucić awizo do skrzynki...
Ale do rzeczy, licznik się trochę pogubił, więc sumy nie podam. W ostatniej trasie zaliczył ~454km.
Na żywo robi świetne wrażenie, wskazówki ładnie zmieniają kolor, aczkolwiek w świetle dziennym pewnie będzie jeszcze lepiej. Nie jest duży, ale wg mnie rozmiar optymalny, ewentualnie trochę niższy mógłby być
I dla potwierdzenia fotka (światło nędzne):
Spam [Usunięty]
#336 Wysłany: 2014-10-22, 19:58
...Strzała... ważne, że dotarł jak pierwsze wrażenia
Wrażenia bardzo pozytywne, rozmiar na który sporo osób narzeka dla mnie jest jak najbardziej odpowiedni. Wskazówki cieszą oko i to bardzo Polerowana koperta świetnie zgrywa się ze stylem zegarka.
Gdybym miał jakieś wolne środki to może nawet bym się skusił
Tak, paczka została wysłana dopiero wczoraj. Ja niestety jestem w delegacji, musiałem poprosić moją lepsza połówkę i trochę opóźniła wysyłkę
Możliwe, że dziś już dojdzie.
Pies czy kot?: pies
#340 Wysłany: 2014-10-31, 11:28
Batory dopłynął do celu. Zacumował.
Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, zegarek idealnej wielkości z obłędnymi wskazówkami.
Zdjęć brak (wstawię wieczorem lub jutro).
Pozdrawiam
_________________ Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą