Fajny ten palnik, tylko jak Ty z niego klamerkę wystrugasz to ja nie wiem
Pasior podobny do tego co był w oryginale do wersji khaki, tylko trochę lepiej zszargany.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 3 razy Wiek: 56 Dołączył: 19 Lut 2016 Posty: 6987 Skąd: 3City
#3265 Wysłany: 2022-04-26, 23:44
Odin, wypijemy - wystrugamy
A pasior rzeczywiście podobny. Tylko:
1. Uszyty "na miarę" ( co sprowadza się do tego, że jest globalnie jakieś 3 cm dłuższy)
2. Uszyty "z pojęciem" ( co sprowadza się do tego, że jest nieco szerszy niż 22 mm i ma zapas na "uklepanie się")
Pasior oryginalny mogłem zapiąć na ostatnią dziurkę i wtedy jego końcówka bardzo wdzięcznie mijała się ze szlufką Querffaaa, na jakie witki oni te paski projektują? Przecież to nie jest damka... I jeszcze ten skrót dwie szlufki miał Chyba do zapinania na kiju od miotły
_________________ Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
Pomógł: 6 razy Dołączył: 26 Maj 2016 Posty: 1901 Skąd: Angelenos
#3266 Wysłany: 2022-04-27, 14:45
Thomas666 napisał/a:
(...)
Palnik kupiłem...
(...)
Na początku zabrzmiało dość tajemniczo, a nawet groźnie...
Na szczęście po przeczytaniu całości, to wszystko się wyjaśniło...
Thomas666 napisał/a:
(...)
Pasior oryginalny mogłem zapiąć na ostatnią dziurkę i wtedy jego końcówka bardzo wdzięcznie mijała się ze szlufką Querffaaa, na jakie witki oni te paski projektują? Przecież to nie jest damka... I jeszcze ten skrót dwie szlufki miał Chyba do zapinania na kiju od miotły
W pewnej grupie produktów funkcjonuje określenie - rozmiar azjatycki, a więc do takowej powinno się zakwalifikować rzeczony "pasior"...
Nie należy również zapominać o przymiotniku - unisex, z wiadomych względów modnym od pewnego czasu...
<>
_________________ I've seen things you people wouldn't believe...