Kupowałem kilkakrotnie od "FLTE" mogę tylko polecić sprawdzony sprzedawca ceny zawierają już wszystkie opłaty celno skarbowe.
Co prawda czeka się około 2 tygodni ale to dlatego ze przesyłka idzie z Usa do ich polskich magazynów a z tych dopiero do klienta docelowego.
Ja kupowałem od FLTE Gerbera Gatora i czekałem ponad dwa miesiące.
Na najfsach była duża dyskusja o tym sklepie i stanęło na tym, że to prawdopodobnie jakiś wałek jest. Zresztą przestali mieć konkurencyjne ceny w porównaniu np z Ebayem.
_________________ Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
Kupowałem kilkakrotnie od "FLTE" mogę tylko polecić sprawdzony sprzedawca ceny zawierają już wszystkie opłaty celno skarbowe.
Co prawda czeka się około 2 tygodni ale to dlatego ze przesyłka idzie z Usa do ich polskich magazynów a z tych dopiero do klienta docelowego.
Ja kupowałem od FLTE Gerbera Gatora i czekałem ponad dwa miesiące.
Na najfsach była duża dyskusja o tym sklepie i stanęło na tym, że to prawdopodobnie jakiś wałek jest. Zresztą przestali mieć konkurencyjne ceny w porównaniu np z Ebayem.
Zawsze płaciłem wcześniej na konto, ani razu nie czekałem dłużej niż 2 tygodnie, więc nie wiem może miałeś pecha.
Zamawiałem raz zegarek i 2 razy buty zero problemów.
Jeśli się obawiasz zawsze możesz poprosić sprzedawce z tego sklepu żeby wystawił na allegro i stamtąd kupić... wiem, że jest taka możliwość.
Kupowałem od nich kiedy jeszcze występowali TYLKO na allegro. W moim przypadku problemem był nie tyle czas oczekiwania a utrudniony kontakt ze Sprzedającym. Dziwne akcje z nimi występowały wielokrotnie, co opisywali koledzy na najfsach, a na dodatek były problemy z rachunkami od nich a paczki spływały z jakichś dziwnych adresów, nagminnie nie odpowiadali na maile itd, itp. Ale nie twierdzę, że się nie poprawili. Po prostu zalecam ostrożność w kontaktach z FLTE.
_________________ Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
Na moje maile odpowiadali z góra jednodniowym opóźnieniem co jak mi się wydaje jest spowodowane różnica czasu Polska - Usa .
..
Ależ na maile odpowiada osoba z prywatnego warszawskiego mieszkania
Tak wiem wtedy maile są podpisane "Joanna" i to jej dane miałem do przelewu.
Jednak częściej podpisywał się "Piotr" i wtedy maile są wysyłane z Usa jak sądzę.
Łojtam oftop .
Z rzeczonym Pietrkiem rozprawiałem też telefonicznie, bynajmniej nie była to rozmowa transoceaniczna .
Wracając do clou - można poszukać tańszej alternatywy, np na zatoce.