bardzo fajnie wyszło , może by sobie też taką zrobić
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Pietrek [Usunięty]
#35 Wysłany: 2011-09-21, 20:15
Dzięki chłopy, mi też się podoba
Cytat:
"wielebny"
Teraz niech mnie ktoś powie gdzie takie zanabyć, ale do MQJejmsa?
Jedno jest pewne: te akurat ledwo wlazły do Alfy, jakby robione na ten wymiar tarczy, MQJ by ich nie zmieścił. Ale jakby rozwiercić wskazówki do Seiko (chyba minutową)
wielebny Właściciel Kilku Fabryk Ryżu Kaznodzieja i Pijak
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35127 Skąd: Polska Pd. B
#42 Wysłany: 2011-09-22, 15:27
Mnie sie tez podoba... i chyba pojde ta droga...
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#43 Wysłany: 2011-09-22, 18:43
Fazi64 napisał/a:
Mnie sie tez podoba... i chyba pojde ta droga...
... i to jest dobra koncepcja. Z tymi oryginalnymi coś na pewno trzeba zrobić, bo są straszne. Ale dobierz coś ciut mniej ciosanego, niż te prezentowane.
Pietrek [Usunięty]
#44 Wysłany: 2011-09-22, 19:21
Oj Matyr, nie znasz się, gustu nie masz . Niestety ciężko znaleźć coś sensownego do Miyoty. Mając rozwiertaki gama wskazówek staje się dużo większa, nie mam takiego sprzętu ani doświadczenia w rozwiercaniu, a i pewnie można wskazówkę skrzywdzić przy zabiegu, zrobić jajo z tulei itd. Już kilka razy przydałaby mi się umiejętność i rozwiertak, może w końcu spróbuję.
maciek [Usunięty]
#45 Wysłany: 2011-09-22, 19:33
wiesz co, ja i tak w życiu samemu bym się nie podjął ani zmiany, ani tym bardziej rozwiercania.
Zegarek jest jest naprwdę ciekawy, oryginalne wskazówki... no cóż. Trzeba próbować.