Pies czy kot?: pies Pomógł: 39 razy Wiek: 47 Dołączył: 14 Gru 2010 Posty: 6970 Skąd: Działdowo
#33 Wysłany: 2011-09-09, 12:46
Rybak pokazał i mowil o oriencie ray , a ja zobaczyłem na tej stronie big mako z biała tarcza spodobał mi sie i mowiłem o big mako z biała tarcza Proste nie a Blaz myslał o oriencie ray a napisał o new mako czyli nowe mako (,big mako) dlatego zrobiło sie zamieszanie , jakie to wszystko proste . To tak jak zamiast powiedziec podaj mi młotek , gosc powiedzial podaj mi impulsownik energi kinetycznej z naprowadzaczem trzonkowym , a przeciez to to samo
Ja tam poczekam sobie, az tu do mnie pod strzechy trafi
Pewnie bedzie jak Mako, czyli kolo 90 euro plus wysylka, bez cla, VATu i emocji
Zaro bede zreszta maila pisal
BTW - na orientuhren.de, albo schoeneuhren.de Bigmak ze stalowa bransoleta jest na poziomie 119 euro bez przesylki.
@Blaz,
jak piszesz o okraglych indeksach, to rozumiem, ze mowimy o tym samym zegarku
Rybak pokazał i mowil o oriencie ray , a ja zobaczyłem na tej stronie big mako z biała tarcza spodobał mi sie i mowiłem o big mako z biała tarcza Proste nie a Blaz myslał o oriencie ray a napisał o new mako czyli nowe mako (,big mako) dlatego zrobiło sie zamieszanie , jakie to wszystko proste . To tak jak zamiast powiedziec podaj mi młotek , gosc powiedzial podaj mi impulsownik energi kinetycznej z naprowadzaczem trzonkowym , a przeciez to to samo
Ale my to wszystko wiemy, ino się droczymy tylko .
_________________ Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.