Poprzedni temat «» Następny temat
Nodo - co to?
Autor Wiadomość
boldy
Ryżowy

#31  Wysłany: 2011-09-10, 20:29   

pomyslownik napisał/a:
Musze przyzanć że jestem impress- cztery strony wątku na najpoważniejszym polskim forum o zegarkach, prezes stowarzyszenia interweniujący w TT, rewelacja, dali się zrobić jak smarkacze, brawa dla gości z NODO :wink:

Oj... my trochę też:
tutaj
:lol:

Blaz
[Usunięty]

#32  Wysłany: 2011-09-10, 20:31   

Tak jak tam napisałem: pomysł jest kontrowersyjny, ale z punktu widzenia reklamy trafiony. :wink: Może komuś wydawać się za ostry, za prostacki, ale młodzież takim językiem mówi. Za to reakcja na tą kampanię z pozycji nobliwych strażników sztuki zegarmistrzowskiej jest mało trafna i śmieszna. :grin:

ALAMO
Pijak i Złodziej

#33  Wysłany: 2011-09-10, 20:43   

Ale całe to zdarzenie ma też aspekt humorystyczno-groteskowy, żeby nie rzec więcej, apropos ostatnich wystepów naszego zaprzyjaźnionego dilera davosy, który raczył tak strasznie obruszać się na fakt że mamy swoje zdanie na temat cen i pozycjonowania marek którymi handluje, i coś tam miauczał ile to i czyich dóbr nie naruszamy, i w jakim sądzie oraz kogo będzie teraz niszczył, odbierając dzieciom ostatni cukierek rękoma komornika.
Bo tak oto sie wyraża zdanie i wolność słowa na tym jakże innym od naszego forum :

"...
A chrzanić tekst reklamowy, i chrzanić wiek kupującego.

To są po prostu słabe zegarki, niewarte swojej ceny.

Można do takiego zegarka podczepić super totalnie wyrąbany w kosmos tekst reklamowy, ale i tak będzie to nadal słaby zegarek, niewarty swojej ceny.
Niezależnie kto kupi taki zegarek, przedszkolak, gimnazjalista czy dziadek na emeryturze, to nadal to będzie słaby zegarek, niewarty swojej ceny.

Oczywiście kwestia że jest to słaby zegarek, niewarty swojej ceny, to jest tylko i wyłącznie moje zdanie, które mam prawo wyrazić na forum, bo od tego jest wolność słowa.
Oczywiście Ty jako sprzedawca tych zegarków, możesz mieć zupełnie inne zdanie.
Właściwie to nikt się nie zdziwi, że sprzedawca ma inne zdanie.
W zasadzie, to wszyscy by się strasznie zdziwili, gdyby sprzedawca zegarków powiedział, że są to słabe zegarki, niewarte swojej ceny :D :lol:

..."

Ciekawe :lol:

O pardon :-)
Bardzo przepraszam inkryminowanego - to nie jego dzielo, lecz Tactica. Przyznaję bez bicia, że ich nie odrózniam :lol:
Dokonam więc stosownej zmiany treści :-)
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2011-09-10, 21:03, w całości zmieniany 3 razy  

pomyslownik
Kierownik Pola Ryżowego
Homo Faber

Pies czy kot?: kot
 #34  Wysłany: 2011-09-10, 20:45   

:grin: Ja oczywiście nie o zegarkach ale o tym że ktoś ostro reklamowo pojechał po bandzie, bez strachu w kizi namieszał i zakładam że kilka sztuk sprzedał. Po prostu po kilku latach pracy w reklamie doceniam takie perełki. :razz:

http://www.facebook.com/m...9a89d91e&type=1

Blaz
[Usunięty]

#35  Wysłany: 2011-09-10, 20:48   

pomyslownik napisał/a:
Po prostu po kilku latach pracy w reklamie doceniam takie perełki. :razz:

Pracowaliśmy w tej samej branży, ja jako copywriter. :grin:

Alamo! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-09-10, 20:49, w całości zmieniany 1 raz  

ALAMO
Pijak i Złodziej

#36  Wysłany: 2011-09-10, 20:55   

Samą tą akcją zrobiono tyle, że marka Nodo, która dla mnie, i pewnie 90% z nas, była kompletnie nieznana - stała się znana, i zatagowana jako "dobre miyoty stalowe koperty dobre paski pelnoogniwowe bransolety". I pewnie paru z nas będąc w TT rzuci chociaż okiem. I może jeden kupi. Dla psa choćby, żeby sobie sprawdzał czy już do budy czas :P

Jacek.
Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu
Sfermentowanego.

#37  Wysłany: 2011-09-11, 19:28   

:shock:
Poniedziałek wziął w łapę od Nodo? Ożeszku, mój świat legł w gruzach :mrgreen: :mrgreen:

J.
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-09-11, 19:29, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu