Właśnie dostałem najnowsze zdjęcia i info o produkcie oraz warunkach sprzedaży na eBay.
Nie polecam wersji BD bo są z niebieskim bezelem. Ja najbardziej jestem zdecydowany na TAO-193WD.
Na zdjęciach poniżej jest TAO-192WD a na ostatnim TAO-191BD.
Cytat:
the most update photos has sent to you. we have the stock now and being quality checking. it build with rubber strap. and folding clasp.
Shanghai watch co. automatic movement with true date week month fuctions. luminous hand and marks, 43mm case 12mm thickness. custom make rubber strap. we will price: $98.89 on our web store. thank you. all color choice available.
the price on ebay will $5 extra than our webstore.
thank you.
Ostatnio zmieniony przez meras 2011-01-28, 12:23, w całości zmieniany 4 razy
Wysłałem jeszcze pytanie potwierdzające Blue Besel oraz zapytanie o numerek jaki będzie na kopercie.
Szkoda że czarna tarcza jest tylko z niebieskim bezelem. Ideał byłby ze złotymi indeksami, czarnym bezelem i czarną tarczą
Ostatnio zmieniony przez meras 2011-01-28, 12:32, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#38 Wysłany: 2011-01-28, 19:41
Subtarczka na dole to czas 24h,czy zegarek ma slynna z tanszych chinczykow komplikacje "double seconds"?
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Roscosmos [Usunięty]
#39 Wysłany: 2011-01-28, 23:05
okropnie brzydkie zegarki .....dawca designu zresztą także. Tao ma duży potencjał....materiały są ok i widać dużo z nimi potrafią nawywijać ale designerzy do kąta!