Pomógł: 19 razy Dołączył: 16 Sie 2016 Posty: 8991 Skąd: PL- wrocek
#32 Wysłany: 2017-07-25, 14:38
Jacobi ma rację bo np.dajmy na to loguje się ktoś na forumie i jako nowy po bardzo krótkim czasie regulaminowym wchodzi na bazarek, kupuje jakiś konkretny zegar od już wytypowanej osoby, w ten sposób wszedł w posiadanie adresu. Tu dodać należy iż taki złodziej zanim ostatecznie się zaloguje pod bele nickiem może obserwować ofiarę od dłuższego czasu, by potem oczyścić mu kolekcję po jakimś czasie.... oczywiście to tylko gdybanie i podejrzenia
....u Muczaczy mógł to być też czysty przypadek...
Pomógł: 19 razy Dołączył: 16 Sie 2016 Posty: 8991 Skąd: PL- wrocek
#39 Wysłany: 2017-07-25, 16:09
mw75 napisał/a:
A forum może przeglądać każdy...
może w tym problem właśnie...
niektóre zachodnie fora zegarkowe bez logowania są niedostępne,a i sama rejestracja nie taka hop siup
..... może czas i u nas nieco przyblokować wszelkich ciekawskich
Pies czy kot?: pies Pomógł: 11 razy Dołączył: 22 Gru 2011 Posty: 2202 Skąd: z gór nizinnych
#45 Wysłany: 2017-07-25, 18:23
Zaczynacie chyba przesadzać. jakby to ukradł "kolekcjoner" to by wziął także pudełka i paszporty. Nawet kumaty złodziej by tak zrobił, bo łatwiej sprzedać komplet.
IMHO to byli leszcze z przypadku.
_________________ "Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."