prosiłem o nr ref. a nie żeby mnie od razu walnąć młotkiem w łeb jego ceną
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ooooo a indeksy na tarczy w jakiej stylistyce? Bo idealnie trafia kolorystyka w to, czego szukam, a koperta bardzo mi się podoba
Coś jak Presage?
Wskazówki "dagger" czyli sztyletowe, więc w sumie takie są stosowane w niektórych seriach Presage Ale w tym z czerwoną 12 Seiko stosuje raczej "łezki", zatem połączenie będzie inne.
prosiłem o nr ref. a nie żeby mnie od razu walnąć młotkiem w łeb jego ceną
Bardzo specyficzny sposób na powiedzenie "dziękuję"
boś mi zabrał od razu marzenia
chciałem się ponapawać wyobrażeniami nabycia tego zegarka a tu od razu eb
czar prysł na wstępie
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2017-07-09, 12:21, w całości zmieniany 1 raz
nie dokładnie poza paroma G nie mam zegarków mam za miękkie serce i ludzie wycyganiają ode mnie co ładniejsze sikory
#42 Wysłany: 2017-07-09, 15:16
ALAMO napisał/a:
marekgro napisał/a:
Ooooo a indeksy na tarczy w jakiej stylistyce? Bo idealnie trafia kolorystyka w to, czego szukam, a koperta bardzo mi się podoba
Coś jak Presage?
Wskazówki "dagger" czyli sztyletowe, więc w sumie takie są stosowane w niektórych seriach Presage Ale w tym z czerwoną 12 Seiko stosuje raczej "łezki", zatem połączenie będzie inne.
nie dokładnie poza paroma G nie mam zegarków mam za miękkie serce i ludzie wycyganiają ode mnie co ładniejsze sikory
Chociaż w kwestii stanu posiadania Ci nie wierzę ( ) to w tej drugiej przyznaję Ci rację.
Masz dobre serce (pomimo bezustannego kreowania wizerunku opryskliwego twardziela) ale to wielki pozytyw i za to Cię szanuję.
#44 Wysłany: 2017-07-10, 05:22
Ratler Wściekły I napisał/a:
to wiele wyjaśnia
Woytec napisał/a:
Ratler Wściekły I napisał/a:
nie, nie mam zegarków
Chociaż w kwestii stanu posiadania Ci nie wierzę ( ) to w tej drugiej przyznaję Ci rację.
Masz dobre serce (pomimo bezustannego kreowania wizerunku opryskliwego twardziela) ale to wielki pozytyw
Rafau to spoko gość
Ostatnio zmieniony przez Maras 2017-07-10, 05:25, w całości zmieniany 1 raz