może liczy że jak ktoś zobaczy złodzieja z jego H. to też mu taki wpierdol spuści
a na poważnie nie wiem co o tym myśleć - czy rzeczywiście Bernie ma taki dystans do samego siebie czy już mu zupełnie odwaliło
Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 11565 Skąd: Zielona Góra
#36 Wysłany: 2010-12-07, 21:40
...ale go ktoś pierdyknął...
...mnie tam to lata, jak chce na tym zarobić - niech zarabia. Czy niesmaczne, nie wiem, mnie nie rusza, ale ja jestem skrzywiony. Nie przeszkadza mi taka reklama. Na pewno nie da się jej nie zauważyć, a o to chyba chodzi w reklamie. Na pewno trochę szokuje, ale to w dzisiejszych czasach chyba jest normą.
Krzysiek, bede dyskutował
w cytowanym przypadku dziewcze jest o skromne 49 lat młodsze, a kumoter bEEf - lat 32 jak widzę czyli jeszcze ma sporo czasu na budowanie fortuny.
_________________ kirowskije, deluksiak, wostok, wiosenna slawa, WM, traveler, parnis, cyma, crawford, omega i jeszcze kilka
nie doceniłeś staruszka
jak mawiał pewien znajomy, cytując chyba wieszcza
"pamiętaj dziewczyno, że choć głowa siwa, to pod starym dębem, tęgi korzeń bywa"
_________________ kirowskije, deluksiak, wostok, wiosenna slawa, WM, traveler, parnis, cyma, crawford, omega i jeszcze kilka