Twórcy Przeczystej powinni zainwestować w projekt dekla, bo bidnie to wygląda i psuje trochę ten zacny zegarek
Najlepiej gdyby zgłosili się do naszego zespołu projektowego Ostatnio takowy zagnieździł się w dziale o zegarkach forumowych
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#39 Wysłany: 2010-09-13, 11:23
Nie wiem czy nie zapędzasz się gdzieś za daleko cny Svedosie. Wstrzymaj swe płochliwe rumaki! Rozmawiamy wszak o wirtualnej marce co to nie ma nawet sklepu w świecie realnym.
Ja idę dziś pomacać nowego BP FF. Już się zapowiedziałem w sklepie.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#44 Wysłany: 2010-09-13, 18:10
No i byłem 8) Zmacałem dwa
5015-1130-52
i flajbaka 5085F-1130-52
Wrażenia:
- To kawał zegara ale idealnie wchodzi pod mankiet. Świetnie leży. Po prostu ta koperta jest wspaniała!
- Tarcza jest piękna i tyle.
- Bezel też.
- Wolałbym ten bez chrono.
- Ogólnie jestem zachwycony. To jedne z najpiękniejszych zegarków jakie widziałem.
Tylko jedna sprawa. Czy ktoś mi może uzasadnić jakoś w krótkich żołnierskich słowach cenę tego zegarka - ok 44tys PLN za wersję bez chrono? Czy ten mechanizm jest jakiś superwybitny? Ma 5 dni rezerwy chodu dzięki 3 bębnom ale więcej nie wiem. Gdyby kosztował ok 20tys PLN to bym nie dramatyzował ale 2 razy tyle musi mieć dla mnie głębsze uzasadnienie.
Dobra tylko bez oklepanej złośliwości o słis kłalita. Ktoś coś wie czy to chłit martetindowy?