Pies czy kot?: pies Pomógł: 23 razy Dołączył: 01 Wrz 2012 Posty: 4103 Skąd: PL
#34 Wysłany: 2016-09-22, 11:18
kornel91 napisał/a:
muchacho_ napisał/a:
A tak na powaznie, ja jestem leworeczny i nosze na lewej. Probowalem na prawej, ale jest mi niewygodnie
To tak jak ja i przez to rysuję klamerki i jak mam zegarek na bransolecie to bransoletę bo jeżdżę po biurku.
Hmm, a myszke obslugujesz lewa czy prawa? Ja mimo, iz jestem leworeczny to myszke trzymam w prawej i nie widze problemu z rysowaniem bransolet/klamerek
Pies czy kot?: pies Pomógł: 23 razy Dołączył: 01 Wrz 2012 Posty: 4103 Skąd: PL
#36 Wysłany: 2016-09-22, 11:46
A no widzisz, i tu jest przyczyna
Ja to w sumie taki troche niezdecydowany jestem. Pisze lewa, i wiekszosc manualnych rzeczy tez robie lewa. Ale np myszka w prawej, sztucce jak "normalny" czlowiek czyli widelec w lewej, noz w prawej.
A tak na powaznie, ja jestem leworeczny i nosze na lewej. Probowalem na prawej, ale jest mi niewygodnie
To jak ze strzelaniem Wygodniej leworęcznemu strzela się z broni dla leworęcznych Zapewne, wygodniejsze są dla leworęcznych zegarki przystosowane do noszenia na prawej ręce. Zapewne, takie są...
_________________ John Smith
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka