A możesz ten dysk nagrać i wysłać mi do domu....?????
_________________ I co z tego że to kopia . Po świecie chodzi kilka miliardów kopii i nikt raczej na to nie narzeka
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#37 Wysłany: 2012-12-30, 12:43
ale dodaj jeszcze jakąś propozycję korupcyjną typu "zwracam za przesyłke i dodaje na wypasione piwo z małego browaru"
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pomógł: 19 razy Wiek: 56 Dołączył: 13 Lut 2011 Posty: 6105 Skąd: W.
#41 Wysłany: 2012-12-30, 20:50
Eeeech... co za Melepety. Trzeba wziąć za rączkę i poprowadzić ?
W koszu trzeba poszukać, w koszu na forum, pierwszy podwieszony temat "ftp... itd".
Potrzebny tylko jakiś prosty klient ftp. Może być TotalCommander, freeCommander lub np. FileZilla. Można też bezpośrednio przez przeglądarkę (Firefox spokojnie daje radę) ale przez klienta jest znacznie szybciej.
No chyba, że wolicie nagrywać i wysyłać sobie płytki, to już nie wtrącam się w Wasze kontakty towarzyskie
_________________ The future will start tomorrow, not today.
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#42 Wysłany: 2012-12-30, 23:13
niektórzy preferują starą metodę wysyłania listów - nie jesteśmy wszyscy niewolnikami nowych technologii
Weźcie pod uwagę że część może nie wiedzieć i krępować się spytac jak krok po kroku coś ściągnąć lub po prostu nie chcieć uczyć się nowych rzeczy komputerowych
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.