Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29457 Skąd: KrK
#31 Wysłany: 2013-05-21, 12:35
Szymon napisał/a:
Nie zauważyłes w nadgarstkowych że niektórzy koledzy z forum tez noszą na prawym?
Na przykład Dorian06 nosi na prawym i nikt go nie szykanuje (czasami ktoś powie żeby się fokał za tego TAGa, ale jakby nosił na lewym to byłoby to samo )
Kto to wie
Emre napisał/a:
tak się chciałem tylko upewnić, bo pamiętam, że w podstawówce kto nosił na prawej ten wolał męskie towarzystwo...
W podstawówce dziewczynki są pase
Pierwszy zegarek dostałem na komunię. I od razu wylądował na prawej ręce. Tak zostało do dzisiaj. Tylko przez kilka tygodni nosiłem na lewej w podstawówce, jak rękę miałem w gipsie.
Ostatnio na spocie miałem na dwóch rękach. Czułem się dramatycznie. Przez ten czas i tak sprawdzałem czas na prawej. I to nie prawda, że dlatego iż na niej był Tag a na lewej Łamaga.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 59 Dołączył: 15 Lip 2011 Posty: 3614 Skąd: Ultima Thule
#32 Wysłany: 2013-05-21, 14:09
chyba każdemu z nas się coś takiego trafia
najczęściej w Zgierzu, choć i lokalne spoty też tę modę kultywują
ale poczułem się na tyle zmotywowany, że od jutra spróbuję przynajmniej co drugi dzień prawy nadgarstek zatrudnić, a co
Ja noszę na prawej bo nadgarstek mam grubszy od lewego i zegarek lepiej leży, aczkolwiek czasami to przeszkadza bo jestem też prawo ręczny. Jak kupię coś do noszenia poniżej 42 mm to może spróbuje na lewej.
Pomógł: 24 razy Dołączył: 05 Maj 2012 Posty: 2866 Skąd: Poznań
#34 Wysłany: 2013-05-26, 09:40
Właśnie testowo założyłem na prawą. Kurde, jakie dziwne uczucie. Myszą nie da się pracować, zapinka zaczepia. Bransę ledwo dopiąłem, ciasna się zrobiła, a na lewej ręce mam luzy.
Dziękuję, przekładam na lewą.
Ja też ostatnio próbowałem na prawym ręku ale nawet godzinę mi ciężko odczytać. I chociaż śmaja jestem to i tak na lewym noszę. Tylko przez to mam więcej zarysowań na zapięciu jak po biurku rysuję ale zegarek jest do noszenia
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Ja miałem okres, gdzieś w szkole średniej, że zacząłem nosić na prawym nadgarstku. Dlaczego? Bo tak, pod prąd. I nawet się przyzwyczaiłem, jednak jako praworęczny, zegarek zaczął łapać szybko różne rysy, wgniecenia, po czym przeszedłem na noszenie zegarka na lewym nadgarstku. A na prawym nosiłem chyba ponad rok.
_________________ Time is meaningless, and yet it is all that exists.