...najbardziej zazdroszczę rusom tego, że mają u siebie na miejscu dostęp do fajnych perełek... nie to co u nas... trzeba grzebać po obcych aukrach...
...tam chodzi o ten cały remontuar... dla nich, podobnie jak dla nas jak wałek nie jest tiretem "przykręcany" do mechanizmu to jest coś nadzwyczajnego... mają tam pokazane werki z negatywnym urządzeniem nastawczym czyli z wałkiem dzielonym - jak u hamerykan tak jak to było na samym początku... ten taki werk z małym drucikiem na boku to jest jakaś przeróbka chyba... komuś się sprężynka na wodziku urwała to przerobił sobie na opcję z przyciskiem w kopercie... ale fajny jest ten RAILWAY... pierwsze pięćdziesiąt kirowek miało werki amerykańskie, i póki zapasy się nie wykończyły z nich robili... no i w tym railwaju co by ustawić godzinę trzeba było zdjąć ramkę ze szkłem i odciągnąć dźwignię...
...coś mnie się wydaje, że będę się tam musiał zarejestrować i wstawić parę uzupełniających fotek
Ostatnio zmieniony przez Spam 2013-04-07, 19:59, w całości zmieniany 1 raz
Spam już to chyba kiedyś pisałem, ale powtórzę. Podziwiam Cię za ratowanie tych starowinek. Wkładasz w to serce Można rzecz, że w tej krucjacie jesteś kieszonkowym talibem, tyle, że nie wojujesz AK-47, a K-43
Pomógł: 19 razy Wiek: 56 Dołączył: 13 Lut 2011 Posty: 6105 Skąd: W.
#36 Wysłany: 2013-04-07, 21:37
Buczo napisał/a:
Spam już to chyba kiedyś pisałem, ale powtórzę. Podziwiam Cię za ratowanie tych starowinek. Wkładasz w to serce Można rzecz, że w tej krucjacie jesteś kieszonkowym talibem, tyle, że nie wojujesz AK-47, a K-43
_________________ The future will start tomorrow, not today.
Ostatnio zmieniony przez Yakovlev 2013-04-08, 17:43, w całości zmieniany 1 raz
Spam [Usunięty]
#40 Wysłany: 2013-04-08, 19:42
Yakovlev napisał/a:
Buczo napisał/a:
...czyżbyście szykowali jaki nalot dywanowy... jakby co to mam nadzieje, że uprzedzicie... to asfalt zwinę
pmwas napisał/a:
Kolejny bardzo wczesny GosCzasZawod wśród żywych
...to jakbym jedną z pierwszych omeg złapał... wiem... wiem... nie ta liga...