Ale to nawet na fotkach widać, że to porządna, gruba bransoleta, a do wykonania względem takiej Alphy np. ciężko się przyczepić. Nawet ma pełne końcowe ogniwka dobrze spasowane z kopertą, w przeciwieństwie do cienkich maskownic używanych masowo np. przez Seiko i Orienta. Dla mnie nawet bransa od Big Mako na fotkach wypada gorzej od tej, a na żywca - wiadomo jaka jest (nienajlepsza to łagodne określenie)
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
union [Usunięty]
#36 Wysłany: 2013-01-08, 14:00
Zobaczymy jak do mnie dotrze.Na pewno odniosę się do tej kwestii ponieważ na pasku miałem za 70 $ a do bransolety 54 $ musiałem dopłacić.
union, no to pojechales po bandzie. Jaka by nie byla, to napewno nie jest warta 50 dolkow, za ok 30 mozna miec porzadna od TaniegoDobrego
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Sylwek [Usunięty]
#38 Wysłany: 2013-01-08, 15:50
Michał, ale od TaniegoDobrego mogłaby nie pasować tak dokładnie jak fabryczna
a tu jest fabryczna i taki zegar na kajdanie za 130 preziów to nadal jest dobry zakup
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#39 Wysłany: 2013-01-08, 16:05
Wszystkie te fabryczne się zwężają, poza tym zapięcie to porażka...
Przyjdzie, zobaczysz, opiszesz wrażenia
No wlasnie... Przypomina mi to zapiecie w Bajglu. Fajne jak na zegarek za 35 baksow.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#41 Wysłany: 2013-01-08, 16:51
a mnie wygląda dobrze - prawda jest taka, że trzeba pomacać i żadne melepecenie tego nie zmieni!
Ja rozpatruję cenę w całości po prostu. 130$ za zegar na bransie tej powyżej to dobra cena a 70 za zegarek na smoku to rewelacja.
Nie wyliczajmy ile kosztuje bransa ze zwykłego odejmowania. To jest bez sensu - przypomina mi przeliczanie ile kosztuje herbata na placu Św. Marka w Wenecji przez ubogich turystów. I że taaaaaka droga.
To lepiej sobie w termos nalać i popijać siedząc na tym placu na glebie.
Pomijam fakt, że nie ma nigdzie takiej samej, żeby porównać cenę. Jak się komuś podoba ta od taniego to niech kupi i założy i zobaczy jak będzie w tym zegarku wyglądać
_________________ Skate or die!
union [Usunięty]
#42 Wysłany: 2013-01-08, 17:12
Koledzy kumoterzy wszystko sprawdziłem i taniej nie było.
124 $ za taki zegar to dla mnie cena akceptowana.
Ba jak dobrze trafię to będzie super zakup.
A zegarek podoba mi się bardzo i to jest najważniejsze...
Ja rozpatruję cenę w całości po prostu. 130$ za zegar na bransie tej powyżej to dobra cena a 70 za zegarek na smoku to rewelacja.
Nie wyliczajmy ile kosztuje bransa ze zwykłego odejmowania. To jest bez sensu