Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 123 razy Wiek: 39 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14529 Skąd: Gliwice
#2986 Wysłany: 2020-11-24, 23:37
Dokładnie tym.
Ale tzw. 'normalni' ludzie sa w stanie wydac duzo kasy nawet na zbyteczne rzeczy - chociaż imo akurat nie na zegarki... albo mogę tez miec mało reprezentatywna grupę znajomych
No cena jest mocarna. Datownik mogli sobie faktycznie darować (chociaż nie jest tragicznie),. Bardzo fajnie, że klamrę zrobili kropka w kropke jak w starym projekcie.
Nie kupię, ale ładny całkiem.
_________________ "It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
Mechanizm wygląda świetnie, te 5 dni rezerwy chodu brzmią bardzo zachęcająco...co oczywiste cena już mniej zachęcająca
Wychodzi na to że ChW wychodzi na szerokie wody, chociaż chyba już od kilku lat nie byli mikrobrandem, to w jakoś tak ich postrzegałem.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 12 razy Wiek: 41 Dołączył: 04 Wrz 2013 Posty: 3938 Skąd: Toruń
#2997 Wysłany: 2020-12-17, 18:56
Nie moja bajka z tym stealth designem, bo jest po prostu średnio czytelny. Chociaż czerwone akcenty są chyba mało stealth O ile sama średnica koperty i L2L dla mnie ok, to grubość spoooora
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 65 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19257 Skąd: TST
#2998 Wysłany: 2020-12-17, 19:32
Machu, nie czepiasz się, mam podobne odczucia.
Zresztą ja ogólnie nie lubię zegarków z dziurawą tarczą, z wyjątkiem może turbinek w tych dziurach widocznych.