hej, dawno tu nie zaglądałem ale dzień dziecka się zbliża i akurat na ten zegareczek trafiłem. one są jeszcze dostępne? jak myślicie która tarcza się na żywo lepiej prezentuje? czarna, niebieska czy srebrna? pzdr
właśnie czarny wykluczyłem bo na kilku zdjęciach słabo wyglądał, myślę nad niebieskim ale ciekawi mnie ten srebrny, na tej aukcji z ali nie da się pp płacić o ile dobrze widzę?
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35127 Skąd: Polska Pd. B
#219 Wysłany: 2016-05-05, 22:44
Melkor napisał/a:
Bajgle są dostępne tylko właśnie brązowego nie widziałem ale może ktoś na forum ma i jest podatny na korupcje...
thomaskay napisał/a:
kilka wątków temu była dyskusja że żle się bransa układa przy uszach, poprawili to już? jak się sprawa skończyła?
Ojtam, ojtam
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#220 Wysłany: 2016-05-06, 11:48
thomaskay napisał/a:
kilka wątków temu była dyskusja że żle się bransa układa przy uszach, poprawili to już? jak się sprawa skończyła?
Wystarczy spiłować krawędzie po wewnętrznej stronie ogniwa bransolety bezpośrednio stykającego się z koperta i po problemie. Jak masz mały nadgarstek to zawsze możesz wrzucić na pasek, jest specjalista na forum od tego typu wyrobów.
brązowy coraz ciekawszy po tych zdjęciach sądząc, bransoleta to połowa uroku tego zegarka więc żaden pasek nie wchodzi w grę. chyba jednak wybór padnie na niebieski. tez sprzedawca z ali wiarygodny?
http://www.aliexpress.com...2355927055.html
czy znajdę jakiegoś pośrednika na forum?
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#222 Wysłany: 2016-05-06, 16:31
thomaskay, miałem wszystkie kolory i według mnie srebrny i niebieski fajny , brązowy też się nada ale nie ma wow .
Bransoleta tu robi robotę . Sprowadzałem kilka sztuk .
#223 Wysłany: 2016-05-06, 17:23
Rudolf napisał/a:
thomaskay, miałem wszystkie kolory i według mnie srebrny i niebieski fajny , brązowy też się nada ale nie ma wow .
Bransoleta tu robi robotę . Sprowadzałem kilka sztuk .
A bajgla z szarym(nie srebrnym) kolorem tarczy jak oceniasz? Tej wersji kolorystycznej prawie nie ma zdjęć w internecie.
Ostatnio zmieniony przez krawiec 2016-05-06, 17:29, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#224 Wysłany: 2016-05-06, 17:33
krawiec,bo ten szary jest mało popularny a biały* jest jakby srebrny tak szary* jest ciemno szary taki wpadający w stalowy jak mundur lotnika
#225 Wysłany: 2016-05-18, 15:49
Wczoraj dotarł bajgel, dzisiaj postanowiłem "poprawić" bransoletę. Krawędzie ostatniego ogniwa bransolety oraz dolna część polerowanego ogniwa wchodzącego w kopertę zostały przypiłowane. Wreszcie na moim 16.5cm nadgarstku leży elegancko.