Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#220 Wysłany: 2010-06-08, 22:38
Nie sądzę, jak przyjdzie do płacenia to się, niestety, deczko wykruszymy
PetahTikva [Usunięty]
#221 Wysłany: 2010-06-08, 23:08
Z drugiej strony zegar drogi nie będzie więc nie powinno być tak źle. Łatwiej wysupłać 350-400zł niż powiedzmy 1400zl co mozę stanowić już istotną część domowego budżetu. Część na pewno się wykruszy ale mogą też być osoby które obecnie nie reflektują na zegar a jak zobaczą wersję zmontowaną final to zmiękną
PS. Jako dawny zapalony modelarz nie jestem pewien czy gdzieś nie mam modelu sklejonego tego PZL-A muszę przecząsnąć strych. Ale kilka polskich perełek mam Jak Karaś, Łoś i samolocik żwirki i wigury. A z resztą zrobię foto mojej eskadry i wrzucę do galerii
Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 42 Dołączył: 25 Maj 2010 Posty: 652 Skąd: Jastrzębie-Zdrój
#223 Wysłany: 2010-06-08, 23:32
@PetahTikva jeszcze Czapla była (też miałem wszystkie sklejone)
Pewnie kilka osób się wykruszy.
Ja być może będę się chciał podpiąć do kogoś z zamówieniem, chyba, że sam ogarnę.
W końcu chiński język nie może być trudny
P.S. Czemu wśród ikonek nie ma szczerbola? :E =
Koledzy i koleżanko bardzo mi przykro ale dzisiaj przyjechała do mnie Alpha i ponownie uświadomiłem sobie, że 41-42mm na moim nadgarstku to absolutny max. Niestety to co wcześniej pisałem, że zegarek kupię mimo iż miałby tylko stać na półce było głupotą gdyż u mnie jak zegarek jest nieużywany to automatycznie jest mi nie potrzebny. A nie jestem zbieraczem, wolę mieć 4 zegarki każdego typu a takie, w których chodzę. I przede wszystkim mniejsze zegarki bo takie wolę i w takich lepiej wyglądam. Może następny forumowy zegarek będzie mniejszy wtedy no problem. Teraz niestety rezygnuję, nie z powodów finansowych bo te ok 400zł to myślę, że bym wygrzebał do lipca ale ze względu na rozmiar. Poprawiam listę o oczko do góry.
Darecki a miales zegarek z taka dokladnie koperta na rece kiedykolwiek ??
Bo dla mnie tez 40-42mm to absolutne maximum..ale np Maryski i ten z projektu sa tak wyprofilowane ze leza i wygladaja jakby mialy max 41-42mm