#1639 Wysłany: 2018-04-13, 21:39
Witam wszystkich, dzięki za przyjęcie - szczególne podziękowania dla Bronka, który wskazał mi tę skarbnicę wiedzy i pomógł w problemach przy rejestracji A teraz lecę pokopać w postach!
Witam wszystkich, dzięki tym wszystkim, którzy wskazali drogę do skutecznej rejestracji! Całkiem niedawno zacząłem przygodę z poznawaniem werków, rozkręcaniem, czyszczeniem i składaniem... i wtedy przyszła myśl: "ile trzeba się namęczyć, ile natrudzić, żeby coś spaskudzić" ... Wielki "szacun" dla wszystkich zegarmistrzów!!!
Próbowałem się zarejestrować rok temu... 2 lata temu itd... Imię Mickiewicza nadal nie chciało wejść nawet kilka dni temu, ale tym razem poprosiłem o konkretną podpowiedź wujka google "czwarty wymiar - popsuta rejestracja". Kto jak kto ale ten wujek zawsze zna odpowiedź i oto jestem
Cześć i czołem!
ps Myślę, że wiele osób mniej zdesperowanych niż ja poddaje się po kilku próbach rejestracji
Próbowałem się zarejestrować rok temu... 2 lata temu itd... Imię Mickiewicza nadal nie chciało wejść nawet kilka dni temu, ale tym razem poprosiłem o konkretną podpowiedź wujka google "czwarty wymiar - popsuta rejestracja". Kto jak kto ale ten wujek zawsze zna odpowiedź i oto jestem
Cześć i czołem!
ps Myślę, że wiele osób mniej zdesperowanych niż ja poddaje się po kilku próbach rejestracji
pytania są łatwe, tylko procedura przejścia lichutka, bo nie mówią ci wpisz to czy tamto, nie wpiszesz daty urodzenia- odpowiedź zła - nie masz zaznaczonych pół do wypełnienia ,
pewnie chcą tylko doświadczonych userów , choć z drugiej strony może ktoś w jasnej ...
pisał tę procedurę witam kolegę po "przejściach"