Pies czy kot?: pies Pomógł: 3 razy Wiek: 56 Dołączył: 19 Lut 2016 Posty: 6987 Skąd: 3City
#152 Wysłany: 2018-03-15, 22:12
Machu już pozamiatał w konkursie, więc pokazuję, niech kolejne dzieło chwali mistrza, choć światło kiepskie. Pasek genialny, Żabolowi się taki należał, jak psu buda. Dzięki Gripen
_________________ Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
Ja mam kilka pytań technicznych... bo zacząłem się bawić w paskowanie, ale wychodzi mi nic na razie...i mam dwa pytania, które mogą mi pomóć )
1. Jakiej grubosci skóry i jakiej skóry najlepiej używać do pasków.
2. W miejscu gdzie jest teleskop, zawsze jest " cieniej" : w tym miejscu trzeba pocieniować skórę? Bo moze mam skórę dobrej grubości, a tylko tego nie wiem?
#156 Wysłany: 2018-03-20, 18:02
qla napisał/a:
Ja mam kilka pytań technicznych... bo zacząłem się bawić w paskowanie, ale wychodzi mi nic na razie...i mam dwa pytania, które mogą mi pomóć )
1. Jakiej grubosci skóry i jakiej skóry najlepiej używać do pasków.
2. W miejscu gdzie jest teleskop, zawsze jest " cieniej" : w tym miejscu trzeba pocieniować skórę? Bo moze mam skórę dobrej grubości, a tylko tego nie wiem?
Na żadne pytanie nie ma jednej odpowiedzi. Do różnych typów zegarków nadają się różne skóry- nie ma jednej uniwersalnej tak jak nie ma jednego zegarka do wszystkiego.
Co do cieniowania- jeśli wymaga tego skóra (jej grubość) i ilość miejsca między teleskopem a kopertą to tak- należy wycieniować.
...
a poniżej kilka nowych:)
Ostatnio zmieniony przez gripen 2018-05-19, 10:31, w całości zmieniany 1 raz