#19 Wysłany: 2012-03-15, 21:49
Do tematu molnia i co dalej mój post chyba będzie pasował Macie jakieś fajne czcionki z polskimi znakami? Pech chciał, że potrzebuję w czcionce znak "ż", a z tym zawsze jest problem, nawet jeśli czcionka jest teoretycznie spolszczona, to jakoś tak marnie to wygląda... Generalnie szukam czegoś stylizowanego na kaligrafię, ale dosyć delikatnie, bez przesady Na razie cały czas się rozglądam nie wiedząc bardzo czego chce, żadna z oglądanych czcionek nie podpasowala mi do tej pory za bardzo... Pomożecie
#21 Wysłany: 2012-03-15, 22:38
Chciałem coś z kreską, nie pomyślałem o ~ popróbuję jutro. Dzięki Właśnie problem w tym, że jakoś mi nie pasuje na razie żadna, ale skończę tarczę i wtedy zobaczę z gotową
kael [Usunięty]
#22 Wysłany: 2012-03-16, 00:45
A'propos tarczy. Z tego co widziałem do mini fiddy pasują 36 mm ~ 37,5 po szlifie.
Chciałbym zdecydowanie "sterylną kanapkę" - która z tarcz Jacksona będzie lepsza (jak rozumiem obie mają 36 mm):