Pies czy kot?: pies Pomógł: 11 razy Dołączył: 22 Gru 2011 Posty: 2202 Skąd: z gór nizinnych
#16 Wysłany: 2012-04-01, 11:05
Nic złego nie miałem na myśli. Po prostu informuje kumotrów, iż jest możliwość zakupu brakujących obiektów.
Mam nadzieję, że aukcje przyniosą sukces finansowy w myśl dowcipu :
"Koleś znalazł beczkę spirytusu. Sprzedał ją a pieniądze przepił "
_________________ "Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."
Pies czy kot?: kot Pomógł: 9 razy Wiek: 39 Dołączył: 11 Mar 2010 Posty: 2964 Skąd: Sosnowiec
#18 Wysłany: 2012-04-01, 11:14
Tiaaaa... sukces finansowy Póki co tylko 2 przyniosły zysk, bo i kupione były okazyjnie. Takie wyprzedaże zawsze p[rzynoszą straty, ale to koszt dobrej zabawy, której te zagarki dostarczają. A trzeba iść dalej, co niestety w praktycze z reguły, i u wielu kolekcjonerów konczy się zawężeniem zainteresowań. Bo jak to w życiu - coś spodoba się bardziej, a coś mniej. Mam znajomego z forum NAWCC, który np zbiera tylko stare "osiemnastki" Illinoisa, i to te wczesne, do ok 1890 roku i tylko najlepsze. Także zainteresowania dość wąskie, a kolekcja - po prostu można z krzesła zlecieć
_________________ Ну, погоди!
Spam [Usunięty]
#19 Wysłany: 2012-04-01, 12:02
...ta... serce mi się kroi jak widzę m...7 który grabi twoją kolekcję a ja..................
PS jak się będziesz chciał pozbyć stoósemki to zastrzegam sobie prawo pierwokupu