Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 55 Dołączył: 09 Wrz 2010 Posty: 272 Skąd: matecznik LSD
#16 Wysłany: 2010-12-17, 21:44
ALAMO napisał/a:
coś się ruszyło na forum Paneristi Może jeszcze nie jest to aktywne forum, ale już niektórzy jego userzy mówią głośno żeby się na nim brać do roboty
Dziękuję za zrozumienie Alamo, sam tam sporadycznie bywam, tylko w zasadzie dzięki wyświetlaniu w przeglądarce...
Ale z drugiej strony temat Panerai(ale przekonałem się, że nie współczesnego ) jest mi ciągle jakoś bliski- i ciągle wokół niego krążę ... Eech, to tak tylko na marginesie...zardz
Pomógł: 90 razy Wiek: 63 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#21 Wysłany: 2010-12-17, 23:27
Że Zardz słusznie prawi, szkoda tego forum (paneristi) że było takie skostniałe.
A swoją droga Zardz uwielbiam czytać Twoje posty, zawsze czytam dwa razy, pierwszy raz tylko czytam, drugi czytam ze zrozumieniem , są genialne lubię Twoje wstawki...Zardz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 55 Dołączył: 09 Wrz 2010 Posty: 272 Skąd: matecznik LSD
#23 Wysłany: 2010-12-18, 00:23
Svedos napisał/a:
...czytam dwa razy, pierwszy raz tylko czytam, drugi czytam ze zrozumieniem , :
Nie muszę chyba mówić, kto to powiedział-,,... Chodzi mi o to, aby język giętki / Powiedział wszystko, co pomysli głowa..." a ja się z różnym skutkiem, niestety, staram... ...svedos.