Pogrzeb sobie jeszcze w TYM SKLEPIE , mają spory wybór RIOS-ów w interesującym Cię rozmiarze ..
Np. proponowany przez Santino struś:
albo taki a'la jaszczurka
Bardzo dobra gatunkowo "genuine jaszczurka" KUKI KLIK (miałem ten pasek w czarnym kolorze - świetny, paski KUKI są b. wysokiej jakości i perfekcyjnie wykonane)
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#26 Wysłany: 2012-09-08, 22:15
bow napisał/a:
Jaszczurkę Kuki, to ja ciągle mam, niestety 18mm i do niczego mi niepotrzebna.
Świetny pasek!!!
A mnie by może była potrzebna
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35128 Skąd: Polska Pd. B
#27 Wysłany: 2012-09-08, 23:24
Same trafne propozycje - i jak tu coś wybrać, jak
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#28 Wysłany: 2013-02-01, 14:08
odświeżę:
potrzebuję brązowej jaszczurki do wusowca...
niestety, żadne z pokazanych tutaj nie wchodzą w grę bo są chudzinki, a wusowiec jest gruby...
Potrzebuję takiego grubego paska przy teleskopach, około 20$, najlepiej coś w tym klimacie: