Pies czy kot?: pies Pomógł: 12 razy Wiek: 66 Dołączył: 03 Lut 2011 Posty: 14654 Skąd: Warszawa
#20 Wysłany: 2011-09-13, 18:10
KUBA na tę okazję jakieś mszalne z zakrystii wyciągnij .
Twoja a właściwie Mamy Omesia przypomniała mi że mam taką złotą Doxę niestety jako pamiątkę po mamie , była w spa u Pana Janka , chodzi ładnie ale Mama chyba się kąpała w niej bo tarcza jest mocno popękana. Korci mnie żeby oddać do Głowackich na renowację.
grzech straszny !! nie ruszaj - niech już będzie jak jest
Kuba - super wyszło - aż mnie korci żeby już złocić te które mam w planie
pytałem na alle o warstwę złocenia za 80 zł (tyle stoi w aukcji) - odpisali mi 5-6 mikronów niby już nie najgorzej (do incydentalnego noszenia się nadaje), ale czy to prawdziwa warstwa ? przecież i tak nie zmierzę
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#24 Wysłany: 2011-09-14, 06:41
W te 80 zł to wątpię, chyba że robią to hurtowo. Ja to robiłem przez zegarmistrza. Wstępnie powiedział, że to może kosztować ok 200zł ale wyszło chyba za połowę ceny bo dorzucił moją kopertę do jakiegoś większego zamówienia na złocenie.
Pomógł: 48 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Cze 2011 Posty: 9797 Skąd: z ...
#30 Wysłany: 2011-09-20, 23:06
Jacobi napisał/a:
MariuszD raczej tak ma zakład między ks.Janusza a marketem Wola Park. Dlaczego się pytasz jeśli wolno wiedzieć?
Pytam, bo aktualnie mam 4 sztuki u niego. Kilka razy widziałem już wpisy zadowolonych klientów tajemniczego "Pana Janka", ale nigdzie nie znalazłem dokładnych danych/adresu i nie byłem pewien, czy trafiłem gdzie trzeba.