Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#19 Wysłany: 2011-01-19, 12:46
qbapiasek napisał/a:
No tak zaczerpnięcie mocne jak cholera, choć moim zdaniem nie bardziej niż w parnisach czy też emkudżejach, mnie i tak przekonał i mocno się nad nim zastanowię...
Jako że na mechanizmach się nie znam za bardzo, wiec pytam: Co tam siedzi w środku?
Sea-Gull ST-25
Jednak zauwazylem jedna rzecz,ktora ten model u mnie przegrywa - z przodu napis 1000m a z tylu 50m.Mogli sobie ten z przodu darowac
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Pies czy kot?: pies Pomógł: 3 razy Wiek: 37 Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 1151 Skąd: Azjatycka Warszawa
#21 Wysłany: 2011-01-19, 12:53
Janek napisał/a:
qbapiasek napisał/a:
No tak zaczerpnięcie mocne jak cholera, choć moim zdaniem nie bardziej niż w parnisach czy też emkudżejach, mnie i tak przekonał i mocno się nad nim zastanowię...
Jako że na mechanizmach się nie znam za bardzo, wiec pytam: Co tam siedzi w środku?
Sea-Gull ST-25
Jednak zauwazylem jedna rzecz,ktora ten model u mnie przegrywa - z przodu napis 1000m a z tylu 50m.Mogli sobie ten z przodu darowac
ST-25 ma 31 kamieni ?? Bo w opisie jak byk 31 jewels...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#23 Wysłany: 2011-01-19, 13:34
qbapiasek napisał/a:
Janek napisał/a:
qbapiasek napisał/a:
Sea-Gull ST-25
ST-25 ma 31 kamieni ?? Bo w opisie jak byk 31 jewels...
Jest wiele wersji tego werku,bardzo mozliwe,ze ma 31 kamieni.
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Pies czy kot?: pies Pomógł: 61 razy Wiek: 44 Dołączył: 20 Lut 2010 Posty: 8913 Skąd: Bełsznica/Lublin
#26 Wysłany: 2011-01-19, 15:07
No cóż Tao dalej uparcie idzie w "inspiracje" zamiast choć ciut coś przemyśleć (bo napisów przecież nie przemyśleli), jako zegarek niezły, ale jeden "inspirant" mi wystarczy.
_________________ FORZA Robert! RK WRT
maciek [Usunięty]
#27 Wysłany: 2011-01-19, 18:06
jak dla mnie zerżnięty jota w jotę. Podrubka i tyle.