Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#24 Wysłany: 2011-04-11, 21:05
Padł naciąg
Nie ma co, jakiś pechowy jest ten Louis Najpierw padł naciąg, potem w "serwisie" naprawili go i jednocześnie zepsuli chronograf. Po tym jak mój majster naprawił chronograf wszystko było dobrze, aż teraz znowu padł naciąg
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Smocze Fatum zawisło nad onym Biednym Zegarikiem, i cień jego skrzydła odebrał blask indeksom ...
Ale oto mrok i grozę rozwiał On - Super Smok Smok nad smokami
On ci to, posiadłszy wiedzę Pradawnyh, odniesie Zegarik ów w miejsce znane tylko Smoczemu Stadu.
Do RE_KLA_MA_CJI ....
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35133 Skąd: Polska Pd. B
#28 Wysłany: 2011-04-11, 23:15
Reklamacji nie bedzie - zepsuli go tam i w ogole nie chca rozmawiac o swojej winie, refundacji, etc., etc. - przebolalem juz to i calkowicie oddaje go we wladanie Smoczej paszczy
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
Przykre to Krzyśku... trzymam kciuki za pozytywny finał, bo wiem jaki to ból mieć uszkodzonego Louisa. Mojego udało się naprawić w serwisie, wszystko jest ok póki co i mam nadzieję, że Twojego też uda się reanimować.