W sobotę przymierzyłem big mako i jestem do niego więcej niż przekonany! Na prawdę świetny łocz!
Ładnie wyszło z tą gumą! Widzę że zapoczątkowany przeze mnie trend modowania pachów się rozwija i dobrze!!!
drutem co prawda jeszcze nie próbowałem ale nitką już mi całkiem, całkiem idzie! Nawet ktoś mnie już pytał o Redę z żółtym szyciem
Pomysł Adama SUPER - jedyne co bym zmienił to nie przeciągał bym drutu na końcu paska przy kopercie tylko klasycznie ale w niczym to nie zmienia że git wyszło
Pomógł: 25 razy Wiek: 53 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 7497 Skąd: Zielona Góra
#22 Wysłany: 2010-05-18, 14:35
Tak, macalem czarne Mako - bardzo fajny, efektowny zegarek - mam nadzieje, ze dane mi bedzie pomacac kiedys pomaranczke - to nieglupi wakacyjny watch moze faktycznie byc... Poki co musze sie wziasc za modowanie SKX011
CornCobbMan Właściciel Pola Ryżowego porwany obłędem...
...ten pasek jest mega pomysłowy. Pokaz go od spodu.
Ech.. Od spodu już nie jest tak pomarańczowo (znaczy różowo ). Starałem się, żeby dobrze to wyglądało po stronie widzialnej. W linii szwów lekko naciąłem gumę, aby szwy się trochę pochowały, ale nie chciałem przesadzać, zresztą tych szwów w ogóle na ręku nie czuję...
Tak to od spodu wygląda (nędza z biedą, ale na drugi raz się bardziej postaram)...
666-ty post !!! Cатана, Cатана - Приходи !!!
_________________ "Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
Ostatnio zmieniony przez CornCobbMan 2010-05-18, 20:22, w całości zmieniany 1 raz